Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to mozliwe ze poronilam ?

Polecane posty

Gość gość

Witam . Musze sie kogos poradzic. A wiec sytuacja wyglada nastepujaco... W swieta zrobilam test ciazowy (3x) spoznial mi sie okres tydzien, gdzie zawsze mialam regularny co 28 dni. Testy wyszly pozytywne z bardzo jasnymi drugimi kreskami. Zaczelam miec bardzo jasne zoltawe , nieprzyjamnie uplawy. W srode bylam u ginekologa przez NFZ . po zbadaniu mnie , stwiedzil ze szyjka macicy jest jak u kobiety nie bedacej w ciazy i ze mam miekki brzuszek ... Po czym stwierdzil ze nie moze wykluczyc poronienia lecz nie jest w 100% pewny bo nie ma odpowiednich urzadzen aby mnie zbadac konkretniej... Dal skierowanie na usg i krew . jutro ide prywatnie do ginekologa aby mnie dokladnie zbadal. Strasznie sie martwie to moja druga ciaza. Pierwsza byla bez zadnych komplikacji, urodzilam corke.Co o tym myslicie? Dodam ze objawy mam jak przy ciazy... Obrzmile piersi itd.

Gość gość
A może to ciaza biochemiczna była?

Gość gość
Tę mysl tez mialam w glowie. I chyba jest najwiarygodniejsza. Coz... Nie jestem dobrej mysli.

Gość gość
A mialas krwawienie? Wedlug mnie ciaza,tyle,ze wczesna i moze sprzet slaby,ktory nie wykryl

Gość gość
Teoretycznie ginekolog powinien reka wyczuc oznaki wczesnej ciazy ale nie zawsze tak jest, czasem cos odbiega od normy, moze ciaza jest wczesna. Ja bylam u swojego dzien przed terminem miesiaczki z infekcja i nic nie mowil na temat ewentualnej ciazy, ja juz wiedzialam ze jestem:) kazal przyjsc na usg za 3 tygodnie. Znaczy powiedzial ze macica jest lekko powiekszona jak przed miesiaczka tez wiec to bylo za wczesnie. Jak nie mialas krwawienia to nie wiem czemu od razu poronienie...