Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktora z was ma tesciową ,która pracuje lub pracowala jako nauczycielka?

Polecane posty

Gość gość

Czemu mowi sie ,że takie tesciowe są gorsze od innych? bo mojego faceta matka to nauczycielka i juz sie obawiam:) poznalam ja ostatnio i faktycznie pare razy mnie niemilo zaskoczyly jej pytania o moje wykształcenie i co robi w zyciu moje rodzenstwo i rodzina i to nie byly normalne pytania tylko szczególowe. Ciagle przy tym wychwala swojego syna a mego faceta,jaki on zdolny i jakie ma super stanowisko itd..I ,ŻE POPRZEDNIA JEGO DZIEWCZYNA NIE ZASLUGIWALA NA NIEGO.

Gość gość
A co to ma do ciąży, macierzyństwa i porodu?

Gość gość
Mam taka sama tesciowa, nauczycielka matematyki. Piszesz chyba mojej :P Dlaczego jest gorsza od innych? Bo ma monio wyprany latami pracy w szkolce. Wydaje jej sie, ze caly czas ma obowiazek wszystkich uczyc jak zyc, traktowac doroslych ludzi jak uczniakow ktorych trzeba nauczac. Tez ciagle "plawi sie" w etosie wyksztalcenia, dowalala sie do mnie i innej synowej ze powinnysmy robic doktoraty, etc.

Gość gość
no niestety ale bywa ciężko, moja teściowa też jest nauczycielką a ja własnie jestem już na końcówce ciąży. o ile wcześniej traktowała mnie jak obcą osobę zawsze to tylko mąż był do niej zapraszany tak teraz nagle jest milutka i z jej zachowania wynika że będzie chciała być raczej drugą matką dla mojego dziecka a nie babcia.

Gość gość
Moja teściowa uczy klasy 1-3. Jest najmądrzejsza na świecie, wszystkich chce tresować, aż szkoda mi teścia, Bardzo ją na początku interesowało nie tylko moje wykształcenie, ale także moich rodziców. Praktycznie od początku naszej znajomosci w kolko gada o tym jaka to jest szczupła i piękna (nosi rozmiar 40, ja jestem bardziej biodrzastsq i nosze 42). Ogólnie chora baba