Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie po rozstaniu

Polecane posty

Gość gość

Cześć Wszystkim. Muszę się wygadać z tego co teraz mnie przytłacza bo nie wytrzymam :( Byłam z chłopakiem 2 lata ( od 16 do 18 roku życia ) pisze wiek bo chyba w tej sytuacji ma znaczenie. Od dłuższego czasu zaczęło się między nami psuć a mianowicie GDY KUPIŁ PIERWSZY SAMOCHÓD. Zaczął totalnie mnie zlewać,nie chciał się widywać,żył tym swoim samochodem .. Ja za nim latałam jak głupia, bałam się,że coś się stało i za każdym razem gdy prosiłam go o wytłumaczenie od mówił SAM NIE WIEM. I tak przez ponad miesiąc nie wiedział co mu jest.. Nie chciał wgl się ze mną spotykać i kontaktować. Aż to zakończyłam.. A teraz widzę, jak jeździ swoim autem razem z kolegami po mieście i odstawiają szopkę!! Szlak mnie trafia jak na to patrze i jest mi strasznie przykro,że po 2 latach związku on mnie tak potraktował.. Macie jakieś rady? :( Dodam,że ja rozstanie bardzo przeżyłam a on jak widać nie. Aż mi się z domu nie chcę wychodzić bo boję się,że go spotkam i znowu z moich oczu popłynął łzy :( POMOCY DZIEWCZYNY

Gość gość
Przejdzie ci...spotkaj sie z kolezankami, idzcie do kina, na dyskoteke...oboje jestescie bardzo mlodzi, zeby nie powiedziec dzieci.

Gość gość
Weź się do nauki lepiej bo robisz błędy. A co do chłopaka to się ciesz bo bedziesz miala okazję poznac innych a nie z jednym cale zycie i potem żałować.