Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która z Was zostawiła męża dla kochanka

Polecane posty

Gość gość
Jak można zdradzać myśmy doprowadzili do trójkąta potem kochanek dołączył swoją dziewczynę do czworo kąta. Niema zdrady i spelnilam swoje marzenie rżniecie przez kochanka immęża równocześnie.

Gość gość
21.59 a skoro go tak szanujesz to masz go zawsze podczas każdego badania ginekologicznego cipki bo mój jest i również wspierał porody. Mąż to ostoją żony i jej ochrona zwłaszcza podczas badań przed z bocznymi lekarzami jak ostatnio onkolog , urolog ...Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek. Mam prawo do obecności nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów zawsze decyduje pacjent nie zboczony lekarz bo ci tylko wypraszają osobę bliską z badań i zabiegów! !!

Gość gość
Znowu ten psychopata od badań!!!:-D Do psychiatry też chodzisz z mężem?:D:-D

Gość gość
Na żadne zabieg nie wpuszczają obcych osób:-O idioto udający babę :-D

Gość gość
:D

Gość gość
13.28 i następne wpisy to ty jesteś niedouczony ćwoku! Jestem kobietą po dwóch porodach i wystarczy że zapoznasz się z Prawami Pacjenta ust 2008 r art 21 gdy odmówi obecności osoby bliskiej obecności podczas ZABIEGU bez znieczulenia ogólnego czy badaniu w placówce medycznej ponosi konsekwencje odszkodowawcze. Poczytaj ile płacą odszkodowania pacjentom za wyproszenie osoby bliskiej wbrew woli pacjenta! !! Potem możesz zabrać głos!

Gość gość
Ja takze jestem kobietą i nie wyobrazam sobie zeby moj mąż byl przy badaniu ginekologicznym. To jest moja intymna sprawa. Uwazam takie zachowanie za pewnego rodzaju zniewolenie. To jest kontrola nieograniczona. Srać też chodzicie razem?

Gość Arturol
A jednak są takie przypadki. Moja żona zostawiła mnie dla swojego fagasa którego poznała kilka lat temu. Rozwód w toku.

Gość Kochanek ukarany
NAJCZĘŚCIEJ wtedy, gdy usłyszy: - Rzuciłam męża. Teraz na zawsze zostanę z tobą. Robi mu się miękko w kolanach i rozpaczliwie myśli "ale ja tylko chciałem sobie trochę poprądolić!"

Gość gość
Pierwsza babcia Francji zostawila meza dla kochanka dziecka.

Gość ksantrypa
Chętnie poczytam dalej,piszcie.