Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż coś ostatnio lubi dużo pracować. Dlaczego ?

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż prowadzi własną firmę z domu (robi jakieś projekty w komputerze), często narzekał, że się nudzi w pracy, że gdyby pracował w jakiejś korporacji to miałby większy kontakt z ludźmi , ale jednocześnie zarabiałby wtedy mniej. Ale ostatnio, tj od ok. dwóch miesięcy , jakoś dziwnie dużo więcej pracuje ( przesiaduje w swoim gabinecie) i coraz bardziej lubi swoją pracę. Nawet pochwalił się , że zaczął współpracować z jakąś firmą, której prezesem jest jego koleżanka - nowa koleżanka. No właśnie koleżanka . Zaczynam się zastanawiać czy ta koleżanka , przypadkiem nie jest głównym powodem , że mu się coraz lepiej i dłużej pracuje. Nawet jak dostanie emaila wieczorem ( wiem bo wtedy dostaje też sygnał na telefon , ze przyszedł email ) to natychmiast leci odpisać . Boję się, żeby ta ich dobra współpraca nie rozwinęła się też na życie prywatne. Co robić. Nie chcę psuć mu zleceń , bo nareszcie czuję ,że on się realizuje. Z drugiej strony nie chcę pozwolić na zacieśnianie się ich współpracy. Co robić. Nie piszcie tylko ,że muszę z nim porozmawiać, bo już to zrobiłam i zapewniał mnie , że to tylko koleżanka i świetnie im się współpracuje i zawodowo rozumieją się bez słów. Ale wiecie jak to jest. Co robić ?

Gość gość
Zauroczył się nią... Czuję, że rozpoczął flirt... Praca to przykrywka.

Gość gość
Też tak myślę , wspólna praca, wspólne zainteresowania , wspólne cele bardzo zbliżają a skoro mąż na sygnał maila biegnie jak na skrzydłach by go odczytać to bądź pewna ze coś więcej do niej czuje... I nich ci nie opowiada bajek że to tylko współpraca bo już samo stwierdzenie "rozumiemy się bez słów " wiele mówi o ich relacjach.

Gość gość
Zrob cokolwiek kobieto aby to zmienić i stac sie numerem jeden dla Twojego męża. Jak widac nr jeden jest praca z " kolezanka "

Gość 560dog
Najpierw wspólna praca, potem wspolne dzieci. ...

Gość gość
Tylko co mam zrobić ?

Gość gość
Na pewno nie czekac... Pokaż mu jak ważna jest rodzina...

Gość gość
Pozwol mu niech 1 raz w tygodniu z nia poigraszkuje.