Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie pasują mi grube Instagramowe brwi

Polecane posty

Gość gość

Postanowiłam zapuścić brwi bo teraz wszystkie maja takie mocno geste grube ale nie pasują mi za bardzo takie grube brwi jakoś łagodniej wyglądam w trochę cienszych brwiach? Usta mam małe wąskie a jak jest u was? Tez macie takie modne mocne grube brwi ?

Gość gość
tez mi nie pasują, wyglądam jak zapuszczona wieśniara oderwana od pługa :D

Gość gość
w sumie to mało komu pasują takie kruczoczarne przerysowane brwi

Gość gość
Ja mam takie średnie, jak Katarzyna Glinka, niby cienkie ale daleko im do kresek. W takich wyglądam najkorzystniej a przerobiłam już każde możliwe. I tak, w tych grubych wyglądam jak wieśniara :(.

Gość gość
Ja mam normalne, średnie. Całe życie takie miałam. Nie poddawałam się modzie na cienkie..od szklanki jak i te grube.

Gość gość
Grube brwi wyraziste i słabo zrobiony make up wyglądają szczegolnie tandetnie gdy się kobieta byle jak ubierze i w byle co.

Gość gość
Niektóre wyglądają jak kukły.:D

Gość gość
Ostatnio zapłacić nie mogłem w sklepie bo pani przy kasie tak wyglądała, że pilnowałem się żeby nie wybuchnąć śmiechem.

Gość gość
Mam moje naturalne brwi. Tylko lekko ksztalt wyrownany. Niepomalowane wygladaja ok. Podreslone cieniem do brwi wydaje sie duzo grubsze niz sa. Pasuja mi, mam pelne usta, symetryczna twarz. Nawet moja krytykujaca siostra przyznala, ze wgladam lepiej w pomalowanych. Zbyt czarne brwi wygladaja smiesznie ale jak mam wybor cienka kreska zamiast brwi a te grube to wole grube.

Gość gość
Rob takie w jakich wygladasz najlepiej, slepe podazanie za moda konczy sie zwykle katastrofa urodowa:)

Gość gość
Te blogerki to szmaty wszystkie, instagramowe prostytutki, sprzedajne lafiryndy, gardzę tymi gównami

Gość gość
ja też się śmieję , jak może być moda na coś na twarzy? Brunetce latynosce może będą pasować, ale Słowiankom? Mam moje brwi, nigdy ich nie zmieniałam, tylko co jakiś czas wyrywam włoski które rosną za wysoko ponad linią brwi

Gość gość
Jestem brunetka w stylu Kardashian (nie figurą :P) i mi akurat pasują takie grubsze, a w cienkich wyglądam paskudnie. Podkreślam je czarnym tuszem do brwi, ale delikatnie, bo nie lubię przerysowania. Do tego delikatna kreska na oku i ciemne oczy nabierają charakteru.

Gość gość
Ja mam od zawsze swoje. Cos w tym stylu https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/81/04/56/8104562ad335d92afe3424f514ec5699.jpg Bez regulacji nawet ciut grubsze sa. wlosy mam ciemny blond/jasny braz. Nie wiem czemu mialabym podazac za jakakolwiek moda skoro takie mi pasuja, szczegolnie ze te narysowane brwi sa takie jednowymiarowe, plaskie.a najlepsze sa te co połowe wyrywaja by dorysowac. Jedyne brwi poprawiane podobaja mi sie u delikatnych blondynek, ktore maja jasniutkie brwi, wtedy ciutke nie zaszkodzi.