Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2523

Mój były odmawia Mi gdy proszę o sex

Polecane posty

Gość gość2523

Witam kocham swojego byłego faceta mam męża i dziecko jednak nie potrafię o nim zapomnieć.. Juz będąc w małżeństwie zdradziłam męża z nim dwa razy.. Któregoś dnia napisałam co u niego itd to nie odpisywał a gdy zaproponowałam mu ze chciała bym się z nim kochać itd to on ze nie ze nie chce niszczyć mnie bo mnie szanuje itd nic go nie przekonuje a tak bym chciała się z nim spotkać. Co robić

Gość gość
Dlugi majowy weekend przed nami to tepa mlodziez siedzi na kafe i wymysla bzdury w stylu Trudnych Spraw.

Gość gość2523
To nie jest głupota mam 27 lat o to moja prawdziwa historia

Gość gość2523
Tak bym chciała o nom zapomnieć.. Wcześniej łączył mas przynajmniej sex teraz już nic.. Pisze do niego nawet dziesiątki SMS dziennie a on nie odpisuje na żadnego i stwierdził raz ze to dlatego że mnie szanuje

Gość gość
ty głupia szmato :D

Gość gość
Lepszy niż klasyczny zaczyna byc wirtualny seks. Często korzystam z http://seks-telefon24.pl/ fajne dziewczyny maja, wiem z kim rozmawiam i są to naprawdę piękne dziewcyzny!

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Jestem Ania, tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.co.pl/7.html Będę dla ciebie niewinnym czerwonym aniołeczkiem, który wyssa w lesie z twojego k***ska smaczne nasienie.

Gość gość
gość dziś a będziesz dyszała j ziajała w rytm muzyki techno? Tak?! To dzwoniemmm PS ale jak sie dowiem, że w trakcie malujesz paznokcie to sprzedam twoj nr handlarzom garnkami Będą cie o 6 rano zapraszać na darmowe prezentacje