Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet raz sam się do mnie zbliża, a raz się oddala?

Polecane posty

Gość gość

Kilka razy tak sam z siebie mnie przytulił i to dość długo, co mnie zaskoczyło, ale było bardzo miłe. Tylko później znów troszkę się zdystansował, ale potem znowu mnie tak przytulił z zaskoczenia. Dlaczego tak postępuje? Jak mu pokazać, że chcę czegoś więcej?

Gość gość
moze sam nie wie, czego chce...

Gość gość
Facet moze nie jest pewien tego czego Ty chcesz a ile macie lat, jak dlugo sie znacie?

Gość gość
Nie wiem, ale "mój" ma takie okresy, ze sie ode mnie raz przybliza, raz oddala, to dosc przykre bo robie sobię nadzieje, ze będzie dobrze, ze mnie byc moze kocha, po czym on sie oddala na jakis okres czasu np. kilka tygodni i jest taki bardziej na dystans, spotknia sa rzadkie wyedy...

Gość gość
Znamy się ponad rok, od pewnego czasu ta nasza relacja zaczyna się zmieniać, jest starszy ode mnie o 9 lat. Raz się przykleja i zaczepia, i co mnie zaskoczyło przytula ni stąd, ni zowąd. A później znów wraca jakby do koleżeńskiej relacji. Dlaczego tak robi?

Gość gość
faceci nie wiedza czego chca standard

Gość gość
moze sie w kotka i myszke bawi ;-p

Gość gość
A gdy cię przytulił to jak zareagowałaś? Coś powiedziałaś? Odwzajemniłaś przytulenie w jakiś sposób?

Gość gość
Też go objęłam w pasie, trochę po plecach pogłaskałam, i się przytuliłam najpierw do policzka, późnej oparłam się głową o jego bark i głowę. Raczej milczałam, bo byłam zaskoczona, powiedziałam coś w stylu ,,bo uduszę". Teraz znów jest jakby okres dystansu. Ale w chwili, gdy mnie przytulił, czułam, że tego chciał, wtulał się we mnie długo. Nie rozumiem facetów...

Gość gość
Bo... Nie o to chodzi by złowić króliczka...dlatego on Cie tak rajcuje bo jest tym "kroliczkiem " ;)

Gość gość
To co zrobić, by się jednak zbliżył tak na dobre?

Gość gość
sama go przytul w tem sposob jak bedziecie siedziec blisko i gadac

Gość gość
moze nie wie czy Ty tego chcesz?

Gość gość
moszna mu puchnie to uznaje , że się trzeba zbliżyć. jak opróżnisz mu mosznę to uznaje , że moszna od Ciebie iść do kumpli pochlać po kiego Ty mu potrzebna aż mu znów moszna spuchnie....

Gość gość
Pewnie ma żonę lub narzeczoną, jakiś stały związek. I z jednej strony by chciał puknąć ale z drugiej nie wypada. I nie chce wyjść na roochacza więc robi takie "podchody". Właśnie po to by ciebie nakręcić i żebyś potem ty nie mogła mu się oprzeć.

Gość gość
opróżniasz już mu moszne? jak często?

Gość gość
To jest uzależnione od trzech czynników: -fazy księżyca -częstotliwości rozkładania nóg przed nim -intensywności obciągania pytąga.

Gość gość
autorko tez mysle ze z jednej trony chcialby pojc z toba do lozka a z drugiej nie chce wyjsc na faceta co zalicza wiec chce cie nakrecic

Gość gość
na co ci taki ztaruch, zajmij sie rowiesnikami. sprawa jest prosta. On chce conajwyzej zwiazku opartego tylko na seksie i bez zobiowiazan. Jak mu sie zachce to sie zbliza a potem po fakcie oddala. Przylazi i przymila sie tylko wtedy jak chce seksu.