Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO MYSLICIE O AFISZOWANIU SIĘ MILOSCIĄ PRZED LUDZMI?

Polecane posty

Gość gość

CO MYSLICIE JAK WIDZICIE KOBIETE I FACETA PO 30STCE ,KTORZY NA IMPREZIE PELNEJ LUDZI AFISZUJA SIE SWOIM UCZUCIEM I CIAGLE PRZYTULAJA I CALUJA ?W DODATKU TA KOBIETA SIADA MU NA KOLANACH I TAK JAKBY NIKOGO OBOK NIE BYLO? MOJA KUZYNKA TAK ROBI ZE SWOIM SWIEZO POZNANYM FACETEM.MA 34 LATA ONA I ON.

Gość gość
Wole sie patrzeć na szczęśliwych i zakochanych niż na wredne ryje które siedzą w kacie i obgadują ;-)

Kiedy widzę, gdy ktoś rozpromienia się na widok drugiej osoby, uśmiecha się, delikatnie dotyka po ręce, głaszcze mimochodem - robi mi się ciepło na sercu. Natomiast kiedy widzę parę, która w obecności innych ludzi przytula się, całuje, siada sobie na kolanach, czuję się zażenowany i mam wrażenie, że powoduje nimi tylko pożądanie oraz, że są pewnego rodzaju ekshibicjonistami, albo robią coś na pokaz.

Gość gość
...niekoniecznie, może po prostu zachowują się tak w codziennym życiu.

Gość gość
...i dlatego napisałam niekoniecznie.

Gość gość
Znałam taką parę, pół imprezy firmowej ich obgadało (gdzie ogólnie były to lubiane osoby), bo czym innym jest zakochanie i pełne czułości spojrzenia, uśmiech, taniec, sporadyczne pocałunki, a czym innym bezpardonowe lizanie się publiczne przez większość czasu i to nawet nie na uboczu. I to wlasnie kobieta obłapiała faceta bardziej niż on ją - obojętnie czy stali, czy siedzieli musiała ręce na niego zarzucić,, pchała się na kolana itp facet miał problem by z kimkolwiek innym porozmawiać (nie daj boże z kobietą). Potem się dowiedziałam (duuuużo potem), że byłą zaborcza i to było jedną z przyczyn rozstania. Więc jak widać obserwacje osób postronnych były słuszne. x Natomiast znam kilka par wieloletnich, udanych i szczęśliwych i żadna nie ma potrzeby publicznie stawiać oślinionej pieczątki "on/ona jest mój". I też mam wrażenie, ze im bardziej ktoś się obnosi tym bardziej chce wywrzeć wrażenie. x Bo dla dorosłych osób to jest logiczne, że takie coś wywołuje pewne zażenowanie. To trochę jak nakryć kogoś w łóżku - niby to ta osoba jest goła i to ona powinna się wstydzić, ale Ty się głupio czujesz, ze to widzisz. Więc skoro ktoś godzi się na to by takie uczucie wywołać w odbiorcach to ma w tym cel. Bo ludzie naturalnie wyczuwają sztuczność i teatralność zachowań. I moim zdaniem czasem tym celem będzie właśnie zaznaczenie terytorium, czasem pokazanie "patrzcie jak nam super", innym razem zrobienie komuś na złość.

Gość gość
Milosc, prawdziwa milosc po 30 stce to spojrzenie,gest, usmiech a nie lizanie i lapanie za tyłek.autorko Twoi znajomi pokazuja całemu swiatu ze lubią sie p***********.i tylko to lubia w sobie.

Gość gość
Dla mnie tak samo śmieszny i żenujący jest widok małżeństw nie pierwszej młodości trzymających sie za raczki.

Gość gość
gość dziś to proooowo czy jesteś idi0tą? :o

Gość gość
Dlaczego prowo?wiekszosc ludzi sie nabija z takich raczkowskich.

Gość gość
gość dziś Większość ludzi widząc 60 czy więcej -letnią parę trzymającą się za ręce uśmiechnie się na widok tak trwałego uczucia i zamarzy, by taka przyszłość była też ich udziałem. Tylko idi000ta będzie w tym widział coś dziwnego.

Gość gość
W Hiszpanii widziałam parkę 50 plus całująca się w metrze, szczerze, to było niesamowite!!!

Gość gość
jak robi to nowo poznana para to jeszcze to rozumiem, jak robi to stara para to wiem ze to sciema i okazywanie uczuc na pokaz, a czesto w domu jest inaczej

Gość gość
myślę ze jest to niesmaczne. przytulić się, dac buziaka w policzek ok-fajnie. ale lizać się publicznie? żenujące.