Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1992

Czy to normalne że mam ochotę na seks z inną kobietą?

Polecane posty

Gość gość1992

Mam 25lat i życie Erotyczne związane mam tylko z 1 kobietą od początku, były spotkania pojawiła się miłość i związek itp. czy to jest normalne że mimo iż ją bardzo kocham i chce z nią być, marzy mi się seks z inną kobietą ? posmakowania innego kobiecego ciała ? ciągle o tym myślę i mam coraz większą ochotę żeby tylko spróbować jak to jest w łóżku z kimś innym?

Gość gość
Jeśli to zrobisz to powiedz to swojej dziewczynie żeby miała do wyboru czy z Tobą zerwać czy przespać się z kimś innym.

Gość gość1992
ona miała wcześniej partnera więc jakieś porównanie ma, a ja tylko ją i pytam czy to normalne że mam ochotę posmakować innej?

Gość gość
To normalne ale jeśli to zrobisz to jesteś nic nie wartym gnojem i powinieneś jej o tym powiedzieć żeby miała wybór 1. Zostawić cię 2. Zdradzić cię 3. Wybaczyć A najlepiej by było.gdybys jej o tym powiedział przed danym aktem

Gość gość
to jest normalne, ja też mam taka ochotę, tylko nie mogę nic ciekawego znaleźć, ale może kiedyś

Gość gość
Zupełnie normalne, sam mam taką ochotę a jestem w podobnej sytuacji co ty. Z tym, że myśl to jeszcze nie czyn więc warto się zastanowić czy realizować swoje pomysły.

Gość gość
A myślałam że znam pojedynczy taki przypadek , moją koleżankę (on był jej pierwszym) zdradził chłopak bo chciał zobaczyć jak to jest z inną, oczywiście koleżanka z nim zerwała a ten debil nie potrafi tego zrozumiec i do tej pory się płaszczy i przeprasza usprawiadlajac się zwykła ciekawością która nic nie znaczyła - no kretyn po prostu. Dlatego ja nie chcialam być z prawiczkiem choć sama byłam dziewicą :o Dobrze że spotkałam mężczyznę który był przede mną w 2 dlugich związkach.

Gość gość
Myślę że są mężatki, które także potrzebują chwilowej rozkoszy, dotyku i miłości od innego mężczyzny, i jeśli się takich dwoje spotka to oboje dostaną to co potrzebują i nikt się nie dowie :)

Gość gość
To normalne, też tak miałem jak byłem w związku, tzn nie od razu ale tak po roku już miałem ochotę na inne, przypuszczam, że gdybym miał okazję to bym wykorzystał ale na pewno bym się nie przyznał sam.

Gość gość
tylko gdzie znaleźć takie zaniedbane przez mężów kobiety?

Gość gość
I tu leży pies pogrzebany. Faceci w większości mają tak, że dla nich seks to jedno, a miłość to drugie. Mogą kochać kobietę, być z nią w związku, żenić się, a mimo to mieć ochotę na inną. Jesteśmy tylko zwierzętami z trochę lepiej rozwiniętymi mózgami niż szympansy. Natura każe facetom rozsiewać jak najwięcej swojego materiału genetycznego, żeby zapewnić przetrwanie. Seks jest dla nas tylko zaspokojeniem potrzeby. Tak jak obejrzenie meczu, czy dobrego filmu. Z kobietami zresztą jest podobnie. Chce mieć jak najwięcej samców, żeby potomstwo było od tego najsilniejszego. Człowiek nie jest stworzony do monogamii. To tylko wymysły i wykombinowane zasady ustalone w celu... no właśnie... po co? Nie prościej by było zwyczajnie pozwolić na więcej swobody? Znam pary, które są ze sobą od lat (po ślubie), a mimo to żyją swobodnie i są szczęśliwi. Każdy facet i kobieta mają czasem ochotę na skok w bok. Nie pozwalając na to męczymy się nawzajem.

Gość gość1992
Więc jest tutaj chętna kobieta która by chciała mi pomóc spełnić pragnienie?

Gość gość
Tak, to całkowicie normalne i naturalne. Obecnie 99% młodych kobiet tak ma.

Gość gość1992
To podaj namiar na kobietę która ma ochotę na seks , na pewno się do niej odezwę bo jestem pewny że chce spróbować z inną.

Gość gość
zostaw ją i nie marnuj dziewczynie życia, widać że myślisz k*****m nie głową....

Gość gość
Ja chce z innym facetem....

Gość gość
Ja jestem innym facetem. Podaj maila, napiszę.

Gość gość
Ja też zupełnie inny dawaj @

Gość gość
A ja znowu mam wybraną kobietę na punkcie której wręcz szaleje, tylko pytanie brzmi jak się do niej dobrać... ma 46lat męża i 2 córki już dorosłe, ale za to jakie ona ma ciałko, jak się wypnie gdy sięga po coś to ach.. ciało anioła aż mi stoi, tyle że jak taka poderwać,

Gość gość
To nic nienormalnego, tylko czy dorywcza atrakcja jest warta ryzyka zburzenia życia. Takie coś trudno z pełną gwarancją ukryć na zawsze. A jeszcze po latach zawsze pozostaje moralny kac, wiem to po sobie.

Gość gość
Raz się żyje więc trzeba korzystać :)

Gość gość
To pomoże ktoś jak poderwać taką dojrzałą 46latkę na przygodę?