Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Uzaleznieni od alkoholu i nikotyny 100% skuteczne

Polecane posty

Gość gość

Witam,pisze do wszystkich bo jak wielu ludzi jak I mnie dotknela choroba uzaleznienie od alkoholu I nikotyny. Pamietam do dzis klotnie z rodzicami zona,jazde pod wplywem alkoholu,bojki,powroty nad ranem polprzytomny,kac,placz zony,dzieci lzy I rozpacz ze cos mi sie stalo:-( Stracilbym wszystko gdyby nie to ze szukajac pomyslu na moje uzaleznienia znalazlem naturalny srodek na swoje zmartwienia ktory od pierwszych dni zaczal dzialac byly to ziola na ktore sam dopracowalem dawkowanie. 1 kuracja oczyszczajaca organizm od 1 do 4 Dnia. 2 kuracja to detoks I wzmocnienie od 4 Dnia do miesiaca. 3 kuracja to silny srodek ktorego stosuje sie do czasu uzyskania oczekiwanych rezultatow. Po tych kuracjach organizm sam odrzuca juz alkohol. Srodek ktory stosuje ma podobne dzialanie do slynnego Esperalu ktorego sie wszywalo. Po wypiciu eliksiru nie ma sie checi na spozycie alkoholu a jesli nawet to organizm sie buntuje I wydala alkohol natychmiast. Zapraszam do kontaktu. Warto sprobowac zycie ma sie tylko jedno. Rodzina nie konczy sie na kieliszku. Porady na odleglosc dyskrecja anonimowosc. 502923981 lukaszfm1@wp.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować