Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straciłem sens życia

Polecane posty

Gość gość

Nie chce mi się żyć w tej k****e polsce. Praca za 1500 zł, brak perspektyw, 30 lat i do tego jeszcze kawaler.

Gość gość
przynajmniej masz pracę :/

Gość gość
Ejjjj , nie marudż tylko szukaj lepiej płatnej pracy. Rozejrzyj się przy okazji w okół ...jest cała masa samotnych, chętnych na związek kobiet.

Gość gość
Mieszkam w dużym mieście, ale tutaj nie ma lepszej pracy. A nawet jeśli jest to dla pociotków.

Gość gość
To przeprowadź się do stolicy , tam pracy nie brakuje i zarobki są bardzo satysfakcjonujące . Spokojnie można za wynagrodzenie wynająć mieszkanie i nieźle żyć. W jakim zawodzie pracujesz ?

Gość gość
Nie robie nic ambitnego bo mam dwie lewe ręce do roboty, tzn nic nie umiem. Pracuje na magazynie. Wykształcenie średnie bez matury.

Gość gość
No tak , brak konkretnego zawodu lub wykształcenia trochę komplikuje ale myślę że mógłbyś znaleźć coś lepszego niż magazyn. A nie myślałeś o tym by jednak się zmobilizować i spróbować przyuczenia do jakiegoś zawodu ? Fachowcy w tych czasach są na wagę złota .

Gość gość
Przez 5 lat pracowałem jako kierowca zawodowy na międzynarodówce, ale zrezygnowałem z tej roboty ponieważ cały czas byłem w trasie, a w domu tylko gościnie. A przecież nie mam już 18 lat, chciałbym założyć rodzinę. Tylko za co skoro kasa taka nędzna?

Gość gość
Osobiście nie mam z kim porozmawiać o wieczności, kwestii dobra i zła, śmierci. W biegu szarego życia mało kogo takie wielkie pytania interesują. Dla odświeżenia organizuję krótkie urlopy u mistrza duchowego, którego znam od lat. To Jacek Adamus. Bardzo fajna formuła spotkań, bo pan Jacek robi wykład, a później uczestnicy dyskutują o wybranych problemach, właściwie bez limitu czasu. Powiem szczerze, że uwolniłem się od fałszywych przekonań, które całe życie we mnie tłoczono – rodzina, szkoła, najbliższe otoczenie. To jest coś strasznego. Warto i jeszcze raz warto spotkać się z mistrzem, aby odzyskać wolność i wręcz dziecięcą swobodę.