Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy on ?

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś za czasów szkolnych, gdy chodziłam na praktyki bardzo chciałam mieć pierścionek Lubie jak mi się świeci np branzoletka, pierścionki , bluzki.Wiec poszłam na targ i na Targu sprzedawali srebrNe pierścionki ,wiec kupiłam sobie za jakieś 180 zł numer wewnątrz pierścionka 925 .I czasem mój facet z którym jestem juz długo czasem zakłada sobie go, na mały palec. Gdy on tak robi mam wrażenie ze, w taki sposób sprawdza mój rozmiar palca. Co prawda na jego tym malym palcu pasuje jak ulał.I teraz nie wiem czy mu coś po głowie chodzi ,czy tak tylko.Zawsze na weekendy jestem u niego plus jakieś święta. Tak w tygodniu czasem wpadnie np na zakupy razem pojedziemy ale potem jedzie do siebie a mnie odwiezie do domu.Niby traktuje mnie poważnie bo mnie do siebie bierze. NT ślubu przyszłości nie rozmawiamy. Ale ostatnio mnie zaskoczył w Czerwcu 2017 lece z nim Za granice do jego siostry na tydzień. Zawsze sam do niej jechał a, tu nagle razem. ! Będąc wcześnie z nim nie miałam paszportu nagle mówi złóż wniosek, a paszport ja Ci zapłacę wiec złożyłam .Gdy pytam po cholerę mi paszport?. A on do mnie ze zobaczysz ci się przyda i faktycznie mi się przydał .Do tej pory nie mogę uwierzyć,że z nim gdzieś będę lecieć. I to będzie mój pierwszy lot samolotem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować