Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to wstyd być prawiczkiem w wieku 23 lat?

Polecane posty

Gość gość

Czy to wstyd być prawiczkiem w wieku 23 lat?

Gość doświadczona nastolatka
Lepiej być prawiczkiem w tym wieku niż robić to z byle kim, byle gdzie, byle jak XD

Gość gość
lepiej zrobić to z byle kim niż być wiecznie prawiczkiem.

Gość gość
Dobrze gadacie, poczekajcie na odpowiednią osobę i nie ulegajcie naciskom, że prawictwo to wstyd. Ja straciłem w wieku 24 tylko dlatego, że czułem presję otoczenia. Straciłem z byle kim, byle gdzie, jednorazowo. I tak miałem jednorazowe seksy, to tu, to tam. Byle gdzie, z byle kim. Zero emocji, zero zaangażowania, czysta mechanika. Dopiero w dwa lata później poznałem kobietę, dla której coś znaczę i która okazała się być dziewicą. Pomyśleć, jakie to byłoby piękne odkrywać świat seksu razem z nią...

Gość gość
To jest muj pierwszy i drugi i trzeci kanał, wcześniej zupełnie hobbistycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne i ruskie skecze, także pojawiałem się w domach kolegów. Było fantastycznie, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 3000 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do teg (staram się być bardziej systematyczny, dobry, miły, serdeczny, ciepły, słodki, kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to co mi robią, podobało się także mi.

Gość gość
Ty u gory wypiertalaj stad zjepie

Gość gość
Może ktoś ma chętny na wirtualny seks? Tutaj znajdziesz moje fotki i kontakt: http://sextelefon.co.pl/12.html Mam 18 wiosenek, uwelbiam szpileczki i pończoszki, moge być w stringach lub bez. Masz ochotę na rozmowę ze mną? Zadzwoń!

Gość prawiczek 28 lat

jak szybko mineło te 5 lat jaaa pieerdole xdddddd

Gość gosc
1 minutę temu, Gość prawiczek 28 lat napisał:

jak szybko mineło te 5 lat jaaa pieerdole xdddddd

Hehe za następne 5 lat też będziesz prawiczek. Sam wiem po sobie, w wieku 20 potem 24 myślałem ze problem sam sie rozwiąże a tu 26 lat już mam i dalej chuuj. Niby chodzę na ... ale to nie to samo co seks z miłości.