Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złe samopoczucie podczas noszenia tamponu.

Polecane posty

Gość gość

Noszę tampony od niedawna i za każdym razem jak go aplikuje boli mnie brzuch i czuje duszności. Co to może onzaczać?

Gość gość
Może za płytko go wladzilas . Przy aplikacji powinien cały palec wejść do pochwy

Gość gość
duszności :)? to może raczej za głęboko? :-o

Gość gość
No cóż,przyznam że i ja też nie czuję się komfortowo poza tym kiedy używałam tamponów często przydarzały mi się różnego rodzaju nieprzyjemne infekcje i podrażnienia,mało tego ale mam też problem z zaaplikowaniem tamponu wewnątrz,po prostu jestem spięta i trudno mi go sobie włożyć na odpowiednie miejsce. Odkąd używam podpasek jest mi dużo lepiej o infekcjach też nie ma mowy.

Gość gość
Dziwne objawy, nigdy o czymś takim nie słyszałam. Być może jest to wynik stresu związanego z aplikacją tamponu, ale powinnaś to dla spokojnej głowy skonsultować z lekarzem i wszystko dokładnie opisać. Dużo cennej wiedzy na temat samych tamponów znajdziesz natomiast na: http://www.myob.pl/

Gość gość
Nigdy nie używałam tamponów i nigdy też nie miałam żadnych infekcji,tobie też polecam podpaski są dużo wygodniejsze.

Gość gość
Mozesz miec zespol wstrzasu toksycznego. Ja tez to mam i nie moge uzywac tamponow. Bol brzucha,drgawki i goraczka.

Gość gość
tampony sa szkodliwe

Gość Śmiecik170
Jak tak można... :D

Gość Anabell

Podbijam temat.Po pierwszym porodzie jakby coś się zmieniło...nie mogę używać tamponów.Zaraz po aplikacji zaczynam bardzo źle się czuć.Boli mnie brzuch,jajniki,mam skurcze,robi mi się słabo.Zanim urodziłam córkę nie miałam takich problemów ale teraz córka ma już 12 lat a kiedy nie użyłabym tamponu zawsze to samo.Jak tylko usunę tampon objawy mijają.