Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sześciolatki w szkole.

Polecane posty

Gość gość
wypelnilam. jedyny problem z moim dzieckiem w 1 klasie to sprawność fizyczna. nie było tam pytania o to, więc uzupełnię tutaj. W klasie mojego dziecka jest 80% dzieci które poszły jako 7 łatki i 20% 6latkow. Pani ma wobec wszystkich równe wymagania. Jeśli chodzi o naukę to mój syn radzi sobie równie dobrze a nawet lepiej niż starsze dzieci. jedyny problem to wf. syn jest szczupły i drobny i choć jest bardzo sprawny (w biegach jest najlepszy) to słabiej radzi sobie w ćwiczeniach wymagających siły-nie rzuci woreczkiem tak daleko jak kolega który jest o głowę wyższy i kilka kg cięższy. tutaj zabrakło moim zdaniem odpowiedniego zróżnicowania stawianych wymagań. i to nie tylko z uwagi na rok różnicy a po prostu z uwagi na różnicę w budowie fizycznej dzieci-tak jak wymagania dla chłopców i dziewczynek są różne tak i dla chłopca 122cm i 21 kg powinny być mniejsze wymagania niż dla chłopca 130cm i 30kg. I nie mówię aby teraz każdego mierzyć i ważyć i robić indywidualne skale ale trochę mniej można wymagac od mniejszego ucznia bo on nie będzie miał tyle siły co ten większy.

Gość globmistrz
ANALIZA STATYSTYCZNA - SPSS, STATISTICA, RSTUDIO, EXCEL - ANKIETY, BADANIA Oferuję pomoc w analizie statystycznej wyników badań (ankietowych, kwestionariuszowych) do prac magisterskich, licencjackich, prezentacji graficznej, weryfikacji hipotez. Całość odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi. Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 12 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych. Zapraszam gg 4593140 / globmistrz@interia.pl