Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Monika

Czy matka z dwójką dzieci ma szansę poznać normalnego faceta

Polecane posty

Gość gość
oczywiscie ze ma szanse. Tak samo ma szanse na wygranie 6 w totka:D

Gość gość
10:38 a książę Karol? serce nie sługa. Jak się dobrze rozumieją. Są kobiety bardzo głupie i nie każdemu to odpowiada męczyć się z młodą glupiutka. Na dłuższą metę to porażka. Może być trochę starsza jeśli się dobrze dogadujemy , mamy o czym rozmawiać, pasje, zainteresowania, gusty, nie nudzimy się w swoim towarzystwie. opinia faceta

Gość gość
Ma szanse. Mniejsza niz młoda bezdzietna kobieta wprawdzie ale ma. Siostra mojego kolegi ma troje dzieci, każde z innym a na dodatek średnie dziecko pochodzi ze zdrady. Była najpierw mężatka wiec pierwsze dziecko ma z mężem, drugie dziecko z kochankiem z ktorym zdradzała męża przez co nastąpił rozwód, trzecie z kolesiem z ktorym krótko była w związku. Jedynie były maz ma jako taki kontakt ze swoim biologicznym dzieckiem, reszta dzieci nie zna swoich ojców. Kobieta jest po 40-stce i wyobraźcie sobie ze ma faceta. Całkiem niczego sobie koles. Żaden bogacz ani dyrektor finansowy ale w porządku gościu bez nałogów. Jeżdżą razem na wycieczki rowerowe, mieszkają razem. Facet nie "loży" na jej dzieci bo pierwsza dwójka jest juz praktycznie samodzielna, najmłodsze jest jeszcze niepełnoletnie wiec wychowuje je matka ale dla kolesia nie stanowi to chyba problemu bo sa razem od kilku lat.

Gość gość
ale patologia czy ona jest mila moze rodzicow z ktore jedno naduzywalo alkoholu

Gość gość
No tak nigdy z domu nie wyjdzie bez makijażu, tona tapety i szpachli i łoś upolowany tylko musi całą wypłatę oddawać, a rano i tak może doznać szoku jak zobaczy ukochaną bez tapety. Laski kiedy zrozumienie, że dbanie o siebie to nie szpachla, to raz. A dwa na siłę szukasz bolca zamiast zająć się dziećmi, ja bym sie bał wpuścić obcego faceta do domu, tyle sie teraz słyszy o tym, że ojczym znęca sie nad dzieciakami, a taka mamusia " nie wiedziała" albo wcale nie wierzy dziecku, bo taka zapatrzona w swojego fagasa. Po co robiłaś te dzieci, jak tylko bolec Ci w głowie,trzeba było sie zabezpieczać, a nie fundować im kolejnych "wujków" przebudź sie.

Gość gość
*bała miało być.

Gość gość
Ma szansę. Kolezanaka-rozwodka z 2 dzieci ma drugiego partnera, po rozwodzie była sama z 5 lat. Druga -wdowa z jednym dzieckiem-od paru lat ponownie mezatka. Sasiadka-rozwodka z jednym dzieckiem ma drugiego męża, i z nim ma kolejna 2ke dzieci, Ja jestem bez dzieci, męża nigdy nie miałam, a jestem latami sama. Także autorko masz szanse jak każda inna.

Gość Pani Monika
Napisałam NORMALNEGO faceta. Pisząc to miałam na myśli takiego który pokocha mnie i moje dzieci. Wiadomo że musiałabym najpierw go dobrze poznać zanim byśmy zamieszkali razem. A żadnemu facetowi w życiu bym nie pozwoliła skrzywdzić mojego dziecka.

Gość gość
Trzeba być desperatem albo z poważną wadą żeby tak skończyć. Cudze bachory to całkowita porażka.

Gość gość
Tez nie chciałabym partnera z dzieckiem /dziećmi. Byłam w związku przez 8 lat z człowiekiem, ktory przez cały ten okres płacił alimenty na córkę z poprzedniego związku. Zawsze mi powtarzał ze corka jest dla niego najważniejsza i gdy probowalam namówić go chocby na wspólny urlop lub jakis wypad gdziekolwiek ciagle był na NIE. Młoda skończyła szkole i przestał na nia płacić. Wkrótce potem poznał pannę młodsza o kilkanaście lat i rzucił mnie dla niej. Teraz jest wolny od zobowiązań finansowych i ma młodsza kobietę - pięknie!

Gość gość
dziś oto idealny przyklad jak glupie sa baby leaca na bedbojow i potem placza ze zostawil dla mlodszej Taki co ma dzieci od razu podejrzany i koieta tez. Ja bym nie wzial baby co miala faceta z dziecmi

Gość gość
zapamietajcie sobie raz na zawsze to kobieta zawsze wybiera sobie faceta a nie facet kobieta decyduje o tym z kim sie zwiąże a nie facet facet chocby miał miliony i był ciachem nie zmusi kobiety zeby go pokochała i z nim była cała odpowiedzialność za wybór partnera spada na kobiete to ona decyduje kogo dopuszcza do siebie faceci mysla ze to oni zdobyli uwiedli nic mylnego kobiety mysla ze to facet ich uwiódł zdobył nic mylnego nie ma takiej możliwości to kobieta zawsze decyduje

Gość gość
Zacznę wypowiedź statystycznie, na 100 chłopców rodzi się około 115 dziewczynek. Jako pielęgniarka powinnaś wiedzieć o tym doskonale, proporcje płci również obrazują przedszkola i podstawówki, sami tam chodziliśmy i nic się dzisiaj nie zmieniło. Jak widzicie drogie Panie, już w momencie Waszych narodzin stawiane jesteście w mało optymistycznej sytuacji. Teraz zróbmy przesiew na grupie 100 chłopców w przedziale 25lat. Z tej grupy chłopców pewna część okaże się społecznie wykluczonymi osobnikami do zawarcia normalnego związku małżeńskiego bo są homoseksualistami, duchownymi, przestępcami, narkomanami, alkoholikami, dewiantami, z wadami genetycznymi, ulegną wypadkom lub są Twoim rodzeństwem. Oczywiście te same wykluczenia obowiązuja grupę żeńską ale w dużo mniejszym stopniu. Znalezienie majętnego, pięknego księcia z okazałym koniem, stałym i wiernym w uczuciach zdaje się być mało realne przy waszej konkurencji. Matki powinny uczyć Was takich rzeczy, że nie należy byle jak, byle gdzie i byle z kim. Wiem, natury i hormonów w pewnym wieku nie oszukasz, masz przedłużyć gatunek i to spełniłaś. W odróżnieniu od zwierząt ludzie wykształcili pewne wartości, których złamanie stawia nas w niezręcznej mało komfortowej sytuacji. Pewnym kobietom może to umknęło więc męska część forum w mniej lub bardziej dosadny sposób chce Tobie lub Wam to właśnie przekazać. Że każdy nawet najmniej urodziwy mężczyzna nie może wziąść kobiety z jej potomstwem za żonę czy partnerkę. Ponieważ stanie się pośmiewiskiem dla swojego otoczenia. Co takiego było 5 czy 10lat wcześniej że nie wzbudzał jej zainteresowania, a teraz jest odpowiedni tylko musi udźwignąć jej błędy, a tamtego spuściznę? Trudne pytanie drogie panie, prawda? Każdy życzliwy mu znajomy powie, chłopie z nią jest pewnie coś nie tak. Samotną matką z dwojgiem dzieci prędzej pedofil się zainteresuje niż normalny, szanujący się mężczyzna. Pozdrawiam i dla jasności ojciec 4 osobowej rodziny w małżeństwie od kilkunastu lat.

Gość gość
popieram jako ojciec 2 dzieci 17 w małzenstwie

Gość gość
Do 11:03 twoja siostra to ideał kobiety (zepsutej) sic.. Gdyby jej obecnemu facetowi coś się stało daj znać, siostra nie pożałuje. Kolejne słowa do osób przytaczających księcia Karola i prezydenta Francji, proszę się tylko określić, a wstawimy się u Królowej lub zrobimy referendum we Francji. Oczywiście że mnie poniosło tak jak was, tyle że specjalnie. Nie wiem po co takie głupoty wypisujecie. Sprawdziłem i nie widzę nic w tym fajnego

Gość gość
12:51 Lecz się na głowę.

Gość gość
Ten facet ma rację, sama się lecz i staraj się nie wypaś z małżeństwa.

Gość gość
Ten facet ma coś z głową. Ale nie przejmuj się, tu pełno takich nieudaczników na kafe. Ale to można leczyć :D

Gość gość
Pełno na tym forum bezrozumnych kobiet. Gość doskonale wytłumaczył że nikt nie kupi dojechanej fury obciążonej wieloletnim kredytem. Nawet samarytanin.

Gość gość
Dlatego zawsze radzę kobietom, aby trzymały się z dala od facetów, którzy mają dzieci. Panny są dobre dla bezdzietnych kawalerow, a nie dla rozwodników z dziećmi. Po co kobiecie dzieci jakiejś obcej baby, nawet gdy ich ojcem jest jej facet? Dzieciaci niech się rozglądają za dzieciatymi kobietami a nie startują do bezdzietnym kobiet.

Gość gość
Tępe dzidy nie słuchają ani rodziców, ani dobrych rad. Za to jest aroganckie lecz się na głowę. Potem po kilku latach z płaczem kto mnie weźmie z dwujką dzieci. Odpowiedź: lecz się na głowę.

Gość gość
dziś nie cztasz ze zrozumieniem albo pomyliłeś tematy. Jak gluchy ze ślepym...

Gość gość
Poznałam kiedyś faceta, niby miły kulturalny i spokojny. Okazało się, że ma dziecko z jakąś babka, o czym zapomniał mi powiedzieć. Oczywiście nie miał z nią ślubu. Totalna porażka. Dzieciac***anowie, szukajcie sobie kobiet z dziećmi a nie bierzcie się za bezdzietne panny , bo szans u takich nie macie.

Gość zwykłygość
Nieudacznik z kafe to ktoś kto nie chce przysposobić 2 nie swoich dzieci? Leczcie się kobiety. Ktoś wyżej ładnie to opisał frajer ma wziąść na swoj***arki błędy(puszczanie się ) Pani Moniki. Taa jasne każdy marzy o takim układzie. Obłuda kobiet nie ma granic, chore to towarzystwo. Dlatego tak trudno dziś spotkać przyzwoitą, porządną kobietę do związku która traktowałaby mężczyznę jak partnera a nie jak frajera którego można wydoić z kasy i zwalić na niego swoje niepowodzenia i błędy.

Gość Ana435
Jeżeli jest zamozna, to tak. Niejeden golod***ec chętnie " zaopiekuje się " taką Panią i jej pieniedzmi :-) W przeciwnym razie, nikłe szanse...

Gość gość
12:51 Szacun

Gość gość
Zwykly-100procent racji. Też byłam kiedys w sytuacji gdy poznałam przez portal jednego Pana. Byloby pięknie, ale okazało się, że musi płacić alimenty na 3 własnych dzieci, był około 2 lat po rozwodzie. A że pieniędzy mu było mało, więc wymyślił, że pozna sobie kobietę, która go utrzymała a on sam będzie płacił jedynie alimenty. Na szczęście szybko przejrzałam na oczy. Po co mi taki facet i jego dzieci jak mogę poznać kogoś wolnego bez zobowiązań?

Gość gość
12:51 Skończ już pisać sam ze sobą.

Gość gość
Tyle że bezdzietne z jakiegoś powodu takie są. Też strach za taką się brać bo kiedy okaże się że jest psychiczna zmarnujesz tylko czas.

Gość gość
Tak samo jak rozwodnik.Z jakiegos powodu jest sam . Na takich trzeba uważać.Nikt się z fajnym facetem nie rozwodzi.