Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Monika

Czy matka z dwójką dzieci ma szansę poznać normalnego faceta

Polecane posty

Gość gość
Trole w temacie

Gość zwykłygość
Dokładnie ludzie po przejściach nie powinni mieć pretensji do innych że ci wolni, bezdzietni nie chcą się z nimi wiązać. To dodatkowe komplikacje i obciążenie nie swoimi problemami. Po co to komu jak może sobie wziąść do związku kogoś takiego jak on też wolnego. Życie jest wystarczająco ciężkie żeby sobie dodatkowo je jeszcze utrudniać. Uroda ewentualnej partnerki i dobry seks nie zrekompensują trudów normalnego życia, a to nie składa się z momentów wyłącznie erotycznych.

Gość gość
Do domu dziecka z trolami

Gość gość
Równość się podobno liczy. Mężczyzna też jest piękny, więc dlaczego kobieta musi dostać za seks skoro obie strony czerpią korzyści?Kto ją pyli ten odpowiadać powinien za utrzymanie dzieci a jak nie to na przymusowe roboty, bo jak inaczej utrzymać

Gość gość
13:58 G.. prawa. Znam małżeństwo w którym żona choruje na raka a miejsce w którym mieszka jej nie służy. Jej mąż ma pracę tam gdzie ona czuje się źle i choruje ciągle. Ona musi teraz mieszkać 600km od męża. Życie ich zmusiło do separacji że łzami w oczach. Myślę, że ludzie nie wiele rzeczy wiedzą po tym co c, uraz na tym forum póki ich to samo nie trafi.

Gość gość
Zwykły baby po przejściach są jak samochody z drugiej ręki. Bite, porysowane, szpachlowane, zużyte wnętrze i luźne podwozie. Nie wiadomo jaki syf tam siedzi

Gość gość
To samo faceci. Po co o kobiecie jakiś przechodzony model skoro może mieć Nowy? Z resztą coś z nim musi być nie tak skoro kobieta się z nim rozwiodla.

Gość gość
Powiedz to kochankom, mają inne zdanie.

Gość gość
Samotna mama moim zdaniem powinna sie zajac dziecmi i rozwojwm wlasnym a nie szukac partnera .Taka prawda a sama samotna matka jestem .Dziwia mnie tylko ludzie dla ktorych samotna matka=puszczalska rozne sa syt w zyciu sa mlode wdowy kobiety zdradzone aha ...i wdowa tez mogla przewidziec smierc meza lub mezatka zdrade meza skoro wczesniej przykladowo nie skakal na boki ...bo inne cechy tak idzie dojsc w zwiazku nim splodzi sie dziecko.Wiec nie wsadzajcie wszystkich matek do 1worka.Ale racje przyznaje tym ktorzy uwazaja ze samotna mama nie powinna sie juz wiazac przedewszystkim przz wzgled na dzieci i tez nie kaplikowac swoja osoba innym mezczyzna zycia.

Gość zwykłygość
Wniosek z tej dyskusji jest jeden zawsze należy myśleć głową również będąc w związku. Warto też czasami zobaczyć jakby z boku naszą relację z partnerem bo "różowe okulary" mogą przysłaniać pewne cechy.Ale kobiety to nie uwierzą dopóki nie posmakują kłopotów. A potem jest płacz i kolejny taki wątek"Czy ktoś pokocha samotną z dzieckiem" i pretensje do świata że ludzie napiszą prawdę :"A po co taka komu jak może mieć wolną bez bagażu".

Gość gość
tak znam jedna taka rozwiodła sie po 3 latach ma jedno dziecko potem była sama ale po 3 latach zwiazała sie z gosciem co tez miał dziecko na boku i do tego pil i zrobil jej teraz 2 dziecko to sobie poprawiła jak to sie skonczy niewiadomo jak sie ten nie zmieni przetanie pic to za dwa lata sie rozejda

Gość gość
Dlatego sie zastanawiam kiedy reszta samotnych mam zda sobie sprawe ze zycie to nie film i racjonalnie popatrzy na zycie .Kazdy ma jednak swoje zdanie decyzje jakich dokonuje i to juz sprawa indywidualna kazdej mamy .Pan pod spodem z nikiem zwyklygosc w punkt z mojego pkt widzenoa w punkt

Gość gość
Zwykły - znowu racja, ale z drugiej strony. Facet narobi dzieci, potem jest po rozwodzie (albo i nie, ma jakies przypadkowe dzieci z laskami z dyskotek, bo się za młodu nie szanował i bzykał jak leci), a potem płacze, że go żadna nie chce, a on ma zobowiązania alimenty na dziecko, dwoje, troje , pięcioro. Szanujcie się panowie. Tak jak Wy chcecie mieć porządną kobietę, tak kobieta chce porządnego faceta, a nie jakiegoś ru/chacza.

Gość zwykłygość
Problem jest taki że kobiety uwielbiają zaliczaczy/r****czy ciągnie was do nich jak pszczoły do kwiatków. I to z nimi Panie Moniki fundują sobie dzieciaczki.Dla kobiet im bardziej w sferze seksu facet ma doświadczenie(ilość kobiet na koncie) tym bardziej pociągający i wartościowy. Problem w tym że od takich panów kobiety wymagają wierności, odpowiedzialności, stałości w uczuciach itp. Choć z daleka widać ze taki typ nie ma w sobie takich cech i nie zamierza się zmienić. To tak jakby wymagać od pingwina szybowania w przestworzach. Niestety potem jest za pózno i jest płacz i lament.A gdzie był wówczas rozum pani? Pewnie przemieścił się chwilowo w rejony poniżej pępka. Prawda?

Gość gość
Faceci to zwykli frajerzy

Gość gość
zwykły znowu racja, ale z drugiej strony. Faceci - większość nie wybierze spokojnej, normalenej dziewczyny, może średnioładnej, ale za to latają za pustymi jak beczka dziuniami byle miały duży biust, długe nogi i były szczupłe. A jeszce jak maja pieniądze to już bajka. Po tem wpadka, dziecko,m potem drugie,. za pare lat rozwód i taki rozwodnik płacze, że nie może sobie znaleźć porządnej kobiety. Zamiast myśleć głową to myślał fi..em no i poleciał na jakąś pustą ale seksowną i piękną laske. A finał -rozwód i alimenty. A trzeba było pomału wziąć sobie za żonę jakąś spokojną szarą myszkę. Ale nie nie, facet\ci lubia emocje i im kobieta jest bardziej cwana, rozrywkowa i niegrzeczna, tym bardziej będą za taką latali, a potem zdziwieni, że rozwód.

Gość gość
Baba mini założy i chłopy lgnią do niej. I ma babsko żywy bankomat.

Gość gość
Bo cię w*******i?

Gość gość
gość dziś Baba mini założy i chłopy lgnią do niej. I ma babsko żywy bankomat. mmm No ale...kto tych chłopów zmusza? Wystarczy powiedzieć: kobieto nie jestem zainteresowany - i do widzenia. Nikt mężczyzny do współżycia na siłę nie zmusi nawet jak laska założy mini.

Gość gość
Najlepiej byc samemu, zero problemow i bez ryzyka ze sie rozwrzeszczany bachorek pojawi. Tak bylo, jest i bedzie hehehe

Gość gość
Napisze jak większość kobiet! A po co mia taka Kobieta :D Skoro jest masa bezdzietnych fajnych Kobiet :P

Gość gość
Zawsze można zostać gejem. Zero problemów, seks też będzie. I nie ma problemów z lękiem o niechcianą ciążę.:D

Gość zwykłygość
Do gość racja to działa w obie strony. Dlatego ja zwracam uwagę i szukam tej jedynej wśród tych mniej krzykliwych, nie wulgarnych z dupą i cycami na wierzchu które flirtują z każdym. Na swój użytek nazywam to "mistrzyni drugiego planu". Może mieć okulary, nie musi mieć nóg do samego nieba, musi być w miarę mądra. Oczywiście nie może być kompletnym "bazylem". Ładne brązowe oczy mile widziane. Ale chodzi mi oto że nie wszyscy mężczyzni lecą z jęzorem na wierzchu na widok mini. Raz zszokowałem taka pannicę jak powiedziałem że nie zamierzam zapisywać się do jej fan-clubu i być jej kolejnym adoratorem. He he ale była w szoku. Dla samej tej miny warto było to powiedzieć. A laseczka to była zgrabna, czarnula. Ale ten wianuszek napaleńców i ona przekonana o swojej zajebistości sprawiły że nie miałem ochoty na bliższą znajomość.

Gość gość
15:12 Ale i tak zrobiła na tobie wrażenie że się aż tak o niej rozpisałeś.

Gość zwykłygość
Tak zrobiła bo robiła na każdym.Z tym że ja w przeciwieństwie do reszty gości przy rozmowie z nią użyłem mózgu a nie stojącego na jej widok wacka .To właśnie ta różnica.

Gość gość
A ojciec płaci alimenty??

Gość zwyklygość
Dodam tez ze gdyby nie to ze masturbuje sie 3 razy rano przed wyjsciem z domu to pewnie bym jej ulegl. A tak nie mialaem w sobie popedu i po prostu mnie nie krecila. Faceci powinni sie czesto masturbowac to by nimi testoseron nie rzadzil

Gość zwykłygość
Spadaj podszywie

Gość gość
Witam ponownie, jestem tym gościem z 12:51 i widzę że temat się rozwija. Odniosę się na początku do tej niedojrzałej kobiety, która nie może pogodzić się z faktami i troluje albo usiłuje wmówić nam tu wszystkim, że to rozwodnicy nie mogą znaleźć kobiety. Śmiech Po pierwsze temat jest o kobiecie z 2 dzieci szukającej mężczyzny. Po drugie łaskawie Ciebie uświadomię że rozwodnik praktycznie niczym nie różni się od singla, jeżeli ma alimenty nie stanowi to jakiegoś większego problemu. Nieznam normalnego ojca który by nie chciał finansowo wspierać rozwój własnych dzieci. Oczywiście że znajdą się patologie, choćby przykład Kijowskiego z KODu, który unika ich płacenia o czym wie cała Polska. Mało tego, został przez feministki zaproszony na krajowy zjazd kobiet gdzie był witany owacjami... (youtube). Brawo kobiety! Noga mu się powineła z innych powodów, prawda? Po trzecie jak statystycznie już udowodniłem popyt jest na mężczyzn, na jednego przypada więcej niż jedna kobieta. To by było na tyle,z panią sfrustrowaną już skończyłem, to młoda toksyczna kobieta...szczęścia w jej małżeństwie nie wróżę. Pozdrawiam i dowidzenia Wracając do tematu bardzo ciekawie wypowiedziała się samotna mama z 14:16, która stawia na własny rozwój i swoich dzieci, bez angażowania się w kolejne związki i komplikowania innym życia. Bardzo istotną kwestię poruszyła, poniewaz nie jest ważne jak wcześniej pisałem co myślą o tym znajomi, ale czy cała twoja rodzina w pełni zaakceptuje wejście kobiety z obcymi dziećmi do rodziny. Taka sytuacja strasznie komplikuje i miesza w głowie nawet dzieciom. Ponieważ widzą że nowe dzieci mają dwoje tatusiów, na dzień babci i dziadka do przedszkola może przyjść na raz trzech dziadków i trzy babcie. Drugi tatuś może okazywać swoje niezadowolenie, przez rywalizację lub zwykłą uciążliwość w utrzymywaniu kontaktów co któryś wekkend, urodziny, gdy niespodziewanie wpadnie na wigilie i siądzie przy pustym miejscu... Robi sie pewna patologia, prawda? Stąd generalnie ogólna niechęć mężczyzn do kobiet po przejściach z dziećmi, bez wnikania czy to akurat rozwódka, wdowa lub panna... Dla przypomnienia jestem w związku małżeńskim od kilkunastu lat i mamy dwoje dzieci. Serdecznie pozdrawiam.

Gość gość
19:19mam jedno dziecko 14:16co nie zmienia faktow a komentarz Pana w punkt.