Gość kotek23211 Napisano Kwiecień 30, 2017 Zainteresowałam się nim po zobaczeniu reklamy w telewizji i jak tylko zobaczyłam go w promocji za 9,99 zł w SuperPharmie - był mój. Płyn spełnia swoje zadanie bardzo dobrze, chociaż mam jedynie małe "ale" co do usuwania makijażu oczu - nie jest źle, ale mógłby sobie radzić lepiej. Dobrze oczyszcza twarz z makijażu, chociaż po niektórych tego typu produktach miałam większe uczucie czystości nawet bez późniejszego mycia twarzy (chociaż i tak zawsze to robię, bo nie wyobrażam sobie inaczej). Plusy: - dość dobrze zmywa makijaż z twarzy i z oczu, na kredkę i tusz potrzebuje ciut więcej czasu i dodatkowych wacików, ale nie jest wcale źle - bardzo dobrze się go dozuje przez ściętą nakrętkę - nie podrażnia oczu i nie szczypie - delikatny, słabo wyczuwalny zapach - cena w promocji ok, w cenie regularnej bym go nie kupiła. Używam tego produktu od: ok. dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach