Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z was nosiła prawdziwy gorset?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Kupiłam gorset żeby wymodelować sylwetkę min. po ciąży. Wiem,że gorset trzeba rozchodzić, ale póki co sama kompletnie sobie nie radzę z zakładaniem i sznurowaniem. Czy są tu kobiety, które miały podobny problem? Da się jakoś samej zawiązywać i dojść do wprawy?

Gość gość
w necie jest pełno stron z poradami jak samodzielnie zasznurować gorset. mam nadzieję,że traktujesz to tylko jako dodatek stroju a nie jako ''dietę gorsetową'' ;-( ile tygodni upłynęło od porodu?

Gość gość
Od modelowania sylwetki są ĆWICZENIA.

Gość gość
Prawdziwe gorsety sa na metalowych fiszbinach i nie powinno sie nosic takiego gorsetu na poczatku dluzej niz maks godzine dziennie. Jesli naprawde wykosztowalas sie na prawdziwy gorset to potygodniu dwoch dopiero gorset sie dopasuje do ciala. Umiejetnosc wiazania jest wazna ale do ogarniecia obejrzyj filmiki jak samej zasznurowac gorset. Jesli jednak bedziesz robila to zle to znieksztlcisz sylwetke i gorset.

Gość gość
Absolutnie nie traktuję tego jako diety. Ćwiczenia swoją drogą, ale chcę też wymodelować talię. Póki co noszę gorset czwarty dzień po ok dwie godziny, a planuję do max pięciu sześciu pięć dni w tygodniu. Po porodzie jestem 8 miesięcy.