Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mam u niej jeszcze szanse?

Polecane posty

Gość gość

2 lata temu podobalem sie pewnej dziewczynie. Gdy sie mijalismy usmiechala sie , patrzyla w oczy itd. Mi wtedy podobala sie inna dziewczyna (ale ta takze mnie intrygowala) wiec nie zagadalem do niej i unikalem spojzen zeby nie robic jej nadziei. Od jakiegos czasu ona coraz bardziej mi sie posoba tylko, ze juz nie zwraca na mnie uwagi. Napiszcie prosze jak byscie sie zachowali w podobnej sytuacji.

Gość gość
Zdaje sobie sprawe z tego ze mnie sobie odpuscila skoro nie bylo zadnej inicjatywy

Gość gość
Nikt nic?

Gość gość
sam dokonałeś wyboru to teraz cierp ciało jak żeś chciało odp jest jedna asta lavista

Gość gość
szansa zawsze jest, ale konkretnie podejdź i zaproś na kawe

Gość gość
Do gosc 22.13. Zrobie to . Postanowione.

Gość gość
Brawo! Do odważnych świat należy. Jeśli nawet odmówi, to pójdziesz do przodu i nie będziesz się dalej zastanawiać co by było gdyby i dlaczego :) Zastanów się jednak, czy nie traktujesz jej jako zastępcze opakowanie, bo z inną ci nie wyszło. Co spowodowało, że się zacząłeś nią nagle interesować.

Gość gość
Do gosc 22.34. To wlasnie ona sprawila , ze przestalem myslec o tamtej dziewczynie tylko ze ciut za pozno sie o tym przekonalem ponieiewaz gdy zaczalela mi sir podobac to juz przestala na mnie zwracac uwage wiec ja dalem sobie spokoj i staralem sie o niej zapomniec i na chwile sie udalo. Potem przez jakis czas walczylem z tym zeby to nie wrocilo, ale gdy ja zobaczylem to uswiadomilem sobie ze czuje cos do niej

Gość gość
Trzymam kciuki za powodzenie akcji :)

Gość gość
Gosc 23.20 dzieki

Gość gość
emocjonalna kaleka która niszczy wszelkie podszepty serca. taki android.

Gość gość
Moze nie wszystko stracone

Gość gość
Sama też mogła zagadać, dać znak. Jak nie dała, to niech się wypcha, poszukaj jakiejś fajniejszej.

Gość gość
Dziewczyna rzadko zagaduje. Usmiechala sie do mnie wiec dawala znaki

Gość gość
"Uśmiechała się więc dawała znaki " Radzę lepiej poznać kobiety. Ja też do wielu sie uśmiecham,podobno podrywam:Dzdaniem chlopaczkow oczywiście. Mam taki sposób bycia i tyle ale niektórzy sa zbyt tępi by to pojąć a potem mają wyrzuty i pretensje ze ich splawiam. Ano splawiam,bo NIGDY mi się nie podobali.

Gość gość
Po 2 latach to już raczej pozamiatane. Ja bym się nie umowila, chyba, że aktualnie byłabym w gorszej sytuacji i potrzebowalabym czegos od Ciebie nawet,jeśli miałabym wejść w związek z Tobą to bym się poświęciła. Nigdy nie bralabym Cię jednak na powaznie .