Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsze Sushi w Warszawie?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie kafeterianki:) Przeprowadziłam się niedawno do Warszawy i szukam opinii o dobrych restauracjach serwujących Sushi. Jestem ogromną fanką tego typu dań i potrzebuję zdecydowanie najwyższej półki. Proszę o opinię osób chodzących do takich knajp, jakie są Wasze ulubione?

Gość Kwiteka
jak zależy Ci na świetnym jedzeniu, ale też chcesz poczuc klimat Japonii to musisz odwiedzić Sakanę na Burakowskiej. Miejsce jest tak urokliwe, tak piękne i oryginalne, że szok. A dodatkowo jest ogródek i pyszne jedzenie - sushi pierwsza klasa.

Gość gość
jedzonko dla wieśniaków ,którym się wydaje że to jakiś luksus hahahaha

Gość gość
Najlepsze w Nanaki Sushi wedlug mojej opinii :) Bardzo szanuje swiezosc produktow, a tam jest zawsze pierwszej klasy :)

Gość oprychalska
Sakana na Burakowskiej bez dwóch zdań. Szef kuchni niezmiennie od lat ten sam i jakość zawsze dzięki temu na najwyższym poziomie. Ja daj im lajka:D

Gość gość
"jedzonko dla wieśniaków ,którym się wydaje że to jakiś luksus hahahaha" Wypowiedz idioty ktory nie rozumie ze komus moze to po prostu smakowac.

Gość zaczarowany990
Też bardzo lubię sushi ! Odwiedziłam w Warszawie kilka restauracji serwujących sushi i najlepsze jadłam w Sushi Wesoła. Było rewelacyjne i oczywiście świeże;)

Gość Godzillka
Bardzo lubię jeść sushi i jadłam je już w kilku restauracjach w Warszawie.Powiem szczerze, że tak pysznego i świeżego sushi jak w Akashii nigdzie nie jadłam. Mają super ofertę zestawów! Ostatnio zabrałam do nich znajomych. Byliśmy zachwyceni zestawem Godzilla!!

Gość agata66
Najlepsze sushi jest w Nanaki Sushi!!Uwielbiam sushi i jadłam je już w kilku restauracjach ale tak pysznego jak w Nanaki nie jadłam nigdzie wcześniej;)

Gość justin44
Też polecam sushi w Sushi Wesoła! Jest prześwietne!Uwielbiam u nich nigiri:)

Gość MoniaaaW
Też jestem fanką sushi!!Moją ulubioną restauracją w Warszawie jest Akashia.Jadam u nich od jakiegos czasu i jestem bardzo zadowolona i zawsze najedzona!Sushi mają przepyszne.Najczęściej spotykam się u nich ze znajomymi którzy podobnie jak ja uwielbiają sushi.Przeważnie zamawiamy zestaw Mechagodzilla czyli 107 kawałków!!Rewelacja;)

Gość gość
Moje ulubione to sushichef. Potrafią szybko rolki kręcić, zawsze wszytko śwież jest dopracowane i ładnie podane. Polecam spróbować zestaw sushi set love. Nie jest najtańszy może. ale bardzo smaczny.

Gość KingaWik
Najlepsze sushi w Warszawie serwują w Sushi Saska Kępa!Jestem ich stała klientką już jakiś czas!!

Gość arrrs
W Galerii Mokotów jest naprawdę niezłe sushi, które znam od ponad roku. Konkretnie Tokyo Sushi. Na grillowanego węgorza i łososia ze szczypiorkiem możesz iść w ciemno. Od tego dania zacząłem, a później przetestowałem większość pozycji w menu. Podoba mi się, że nie oszczędzają na dodatkach i nie trzeba się o nic prosić dodatkowo. Obsługa na bieżąco podchodzi.

Gość gość
Kilka dziewczyn zapraszałem do Tokyo Sushi w Blue City. Po zakupach smaczny obiad i do domu. Przede wszystkim nie ma kosmicznych cen, a to przecież sushi. Polecam od siebie kawior z ryby latającej u nich. Bardzo mi podszedł.

Gość gość
Zdecydowanie Kanpai www.kanpai.com.pl na Białołęce! Uczęszczam tam już od bardzo dawna, jestem tak zakochana w ich potrawach, że często zamawiam je na lunch do firmy! Moi znajomi również stracili głowę dla tego sushi, gdy ich poczęstowałam. Pycha!

Gość gość
Dom sushi! Najlepszy lokal, świetna obsługa i zawsze przepyszne sushi.. Czuć, że wszystkie składniki są świeże i dobrej jakości. Warto spróbować jeżeli ktoś jeszcze nie jadł, polecam :)

Gość gość
Jak dla mnie Dom Sushi. Smakowo rewelacja. Jakościowo nie znam lepszego lokalu w stolicy, a powiem szczerze że sprawdziłam chyba każdy :)

Gość Aneta

Jeśli chodzi o sushi w Warszawie to numerem jeden jak dla mnie jest sushi w Sushi Saska Kępa!!! Rozpływa się w ustach!Dodatkowo super klimat w lokalu! Rewelacja!

Gość Cellinka

Jak sushi to koniecznie sprawdź  Sushi World z Warszawy, ponieważ mają świetnie zestawione menu w którym znajdziesz sushi w klasycznym wydaniu, jak i ich autorskie propozycje które myślę że zaskoczą nie jednego fana tych pyszności. Poza tym jest wygodna opcja zamówienia i dobre ceny, więc ja dość często z chłopakiem sprawdzamy co tam jeszcze nowego przygotowali 🙂