Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlkaOla1234

Czy jest możliwa ciąża ?

Polecane posty

Ostatnią miesiączkę mialam 14 kwietnia (mam regularne cykle co 26 dni) kochalam sie ze swoim partnerem 24,26 i 28 kwietnia bez zabezpieczenia. Czy są szanse ?

Gość gość
są, będziesz mamą, pogratulować

Gość gość
nie ma szans .. masz grzyba a partner stulejke dziecko mialo by downa . nara

Ale ty gościu, jesteś pieprznięty, jak masz jakis ze soba problem to proponuje psychologa, bo z takim mysleniem to raczej do normalnych nie nalezysz, a jesli to historia twoich rodzicow to bardzo ci wspolczuje :) zegnam ;)

Gość gość
Nie masz szans, jestes za mloda. Mozesz zajsc tylko po pierwszej menstuacji

Gość gość
a normalne jest pytanie ktore zadalas?? co mamy ci odpowiedziec? wiadomo ze seks bez zabezpieczenia, szczegolnie w dni plodne niesie mozliwosc zaplodnienia. z choinki sie urwalas czy co?

Gość gość
Tak jest możliwa!

tak pytanie jest normalne jesli masz problemy z czytaniem;) liczylam na odpowiedzi osob wylacznie doswiadczonych ktore byc moze mialy taka sytuacje i sie udalo, bo nie zawsze tak jest, wiec pytam a ty jesli nie masz nic madrego do napisania (związanego z pytaniem) - to wypad :)

Gość gość
Gratulacje! Jestes w ciazy, to dziewczynka

Gość gość
Na jakie konkretnie odpowiedzi liczylas? Oczywiscie ze sa tu osoby ktore mialy taka sytuacje ze wspolzyly w dni plodne i zaszly w ciaze ;-) Chyba sama wiesz ze to mozliwe ale nie zagwarantowane. Nikt niczego wiecej ci nie powie.

Gość gość
nie trzeba byc doswiadczonym , zeby wiedziec ze ciaza jest jak najbardziej mozliwa... dziwi mnie w ogole zadawanie takiego pytania. ale ok.

Gość gość
Wspolzylam w dni plodne. Czy jest możliwa ciąża ? xxxxx facepalm

Gość gość
W ciążę trudno zajść ja kocham się z mężem od ponad roku a trzeciego szklana dalej nie ma :)

Gość gość
Masz ok 25% szans na ciążę. Jest sex - jest możliwa ciąża.

Gość gość
Witam jak miło spotkać bratnią duszyczkę moje cykle również sa co 26 dni :D ostatnią miesiączke miałam 28 marca , robiłam testy ciązowe przed spodziewaną miesiączką , negatywne 3 nerwy placz i czytanie w internecie przypadków dziewczyn w ktorym test byl negatywny a ciąza była no ale trudno myśle nie tym razem to nastepnym, w dzien planowanej miesiaczki pokusiło mnie i zrobiłam test i 2 kreseczki !!!! 4 dni po planowanej miesiączce byłam u gina ale nic nie widział stwierdził że ciąży nie ma dodam że test z krwi też robiłam i wynik to 190 :( , tak masz sporą szanse na ciąże i nie wierz w to że każda kobieta ma takie same objawy ja np nie miałam żadnego białego śluzu mało tego przed planowanym okresem miałam tzw suche dni :) chociaż z reguły przed okresem mam zalew wiślany :D kiedy masz dostać okres?

Gość gość
masz 50 % szans że zaszłaś i 50% szans że nie zaszłaś od wytrysku w pochwie można zaciązyć w dni płodne... w dni domniemane niepłodne również ! prosze poczytaj skąd sie biorą dzieci zanim wezmiesz sie za seks!!!

Gość gość
Czemu wy naskakujecie na te dziewczyne , ona spytała o wasza opinię a nie badanie ginekologiczne , kto pyta nie błądzi :) , któras z was kiedys bedzie oczekiwała dzidziusia i zobaczy jakie to motywujące jak ktoś wesprze i powie tak jest nadzieja niby puste słowa ale jak wiele znaczą!

Gość zkdhbcdsjvkieus
do gość dziś jesteś jakaś Po.****a#a jak autorka czy co? testy przed spodziewana miesiaczka?? przeczytaj ulotke czubku mózg zarósł wam macica czy co

zkdhbcdsjvkieus p******a to ty jestes najbardziej, troche sie zachowuj, ty najprawdopodobniej mozgu nie posiadasz w ogóle, takze wyjdz :)

Gość gość
infantylna dziewczyna staranie sie o dziecko to uprawianie seksu niezależnie od pory dnia, nocy czy dnia tygodnia... A niektórzy dostaja świra , robią wyliczenia i ch... z tego jest ! wiecej seksu mniej pier...nia na forum

Gość gość
Proszę mnie nie obrażać , ja nie obrażam nikogo z rozmówców i tego samego oczekuję, Czemu robiłam testy ciążowe ? bo to jest niecierpliwość , wiem to pierwszy stopień do piekła ale każdy ma swoje małe grzeszki , Poprzedniku nie rozumiem twojej agresji w stosunku do Mojej wypowiedzi .

Gość gość
Nie rozumiem ludzi którzy bez powodu naskakują na innych :) , Ludzie cieszmy się ! kiedyś takie pytania były tematem TABU kobiety wstydziły sie rozmawiać o tym czy pytać ! Zamiast wspierać sie nawzajem kobietki naskaujemy na siebie :) po co ? może kiedyś ktoraś z was bedzie w podobnej sytuacji :P dla ktorej pytanie na forum bedzie czymś ważnym a dla innych idiotyzmem ! bądźmy solidarni !

Gość emannueelle1234567
witam, przestancie obrażać tą dziewczynę! Zadała pytanie odnośnie ciąży a ja odpowiem bo jestem doświadczona i mam 3 dzieci. Tak możesz być w ciąży. Ja równiez uprawiałam seks w dni płodne i zaszłam. Jednak martwi mnie częstotliwość twoich stosunków z partnerem. Nie to żebym była wścibska i wtrącała się w nie swoje sprawy bo sama piszesz o stosunkach z partnerem w internecie wiec pozwole sobie na pewną dygresję. 3 stosunki w ciągu miesiąca kochanieńka co tak biednie? może nie pociągasz partnera, możliwe też że cie zdradza bo na boku ma lepszy seks, ale nie martw się może zaszłaś jednak w ciążę to i tak bedziesz gruba z celulitem rozstępami i zajęta dzieckiem. Pozdrawiam serdecznie

bez obaw, z narzeczonym kocham sie czesciej, a te daty akurat po prostu przytoczyłam więc dziekuje za wypowiedz aczkolwiek nie wezme jej pod uwage :D nie to żebym byla wścibska, ale te pomysly to z zycia wziete? pozdrawiam rowniez :D