Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opiekuncza

Odzew do byłego

Polecane posty

Gość Opiekuncza

Hej kafeterianie co napisać do byłego jakich słów użyć wobec byłego z którym zerwałam kolo miesiąca temu i nie mamy kontaktu. Powrót do siebie raczej nie jest możliwy. Facet ten miał problem z chorobliwa zazdrością. Dodatkowo w wieku 35 lat jest je.anym maminsynkiem żyjącym pod dyktando rodziców i uslugujacy im. Boi się swojego ojca i matki. Jest od nich zależy. Nie potrafił się im przeciwstawić podporządkowal się całkowicie. Oni buntowali go przeciwko mnie tak jak każda inna dziewczynę. Facet jest zahukany i niedojrzaly przez to emocjonalnie,nie wie już w końcu sam co jest dla niego dobre. Sam sobie nie zdaje sprawy z czarnej d.w jakiej się znalazł. Chciałabym mu pomóc. Uświadomić mu ze z takim myśleniem jakie ma i w takiej sytuacji w jakiej się znajduje ma bardzo małe szanse na utrzymanie przy sobie kobiety

Gość Opiekuncza
Nie zależy mi już na powrocie do niego zrozumiałam ze on nie jest człowiekiem nadającym się do życia w związku i potrzebuje terapii. Ale z uwagi na to ze był kiedyś bliskim mi człowiekiem chciałabym mu pomoc wyjść z bagna w jakim się znalazł a z którego nie zdaje sobie sprawy.

Gość gość
W te "pomoc" nawet debil nie uwierzy:( Jak nie masz innego frajera co zechce cie wziac sobie na kark to musisz wymyslec cos lepszego niz terapia:D

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy warto kontaktować się z byłym, co on teraz myśli, co czuje, czy za Tobą tęskni, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl