Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandman26

Powodzenie wśród starszych ode mnie kobiet

Polecane posty

Gość Sandman26

Cześć Dziewczyny, chodzi o to,że całe moje powodzenie mam tylko u kobiet starszych ode mnie. Mam 26 lat,a interesują się mną kobiety w przedziale wiekowym 30-40 lat. Skąd się bierze te zainteresowanie moją osobą,ale tylko u starszych kobiet??? Gdyby to były dziewczyny w moim wieku i młodsze to ok. Ale dlaczego tylko starsze??? Znam wiele dziewczyn w moim wieku i młodszych i nic echo. Czy to prawda że te kobiety mogą być sfustrowane i zdesperowane ponieważ są same i brakuje im tej bliskości. W ich wieku inne kobiety mają już założone rodziny, dzieci. Dodam,że są to na ogół bardzo ładne,atrakcyjne kobiety i przecież powinny mieć powodzenie wśród starszych mężczyzn.

Gość gość
Jak są ładne i samotne to na 100% mają nas.ane we łbach...

Gość gość
Desperantki albo księżniczke co późno się obudziły.

Gość gość
Bez przesady. Ty masz 26 babka 30 to jesteście rówieśnikami. Nie jesteś taki młodziutki w stosunku do niej. Co do 40 latek to pewnie wyglądasz starzej, biorą cie za 10 lat starszego.może jesteś z nadwagą, zaniedbany, łysy, siwy itd

Gość gość
Stąd samąd co zainteresowanie młodymi dziewczynami u starszych facetów.

Gość gość
13:33 Co racja to racja, po co im starzejący się facet. Po 30 tce mało który się trzyma, chyba, że zdrowo się odżywia, uprawia sport, nie pali i nie pije. Bo inaczej zwisla, pomarszczona skóra,albo duży bebech, łysy, siwy, z brakami w zebach, bez kondycji. Niestety, mężczyzna im starszy tym zyskuje na wartosci-to można tylko powiedzieć o celebrytach, Zwykły Nowak wygląda jak własny ojciec.

Gość gość
No i niedopasowane libido. :o 🖐️

Gość gość
No właśnie, niestety. Im facet starszy, tym lepszy w seksie-ale tylko z opowiadan.

Gość gość
Facet 25 l i kobieta 40 mają największy popęd seksualny, więc mogą być dla siebie wspaniałymi kochankami :)

Gość gość
Rozumiem Cię. Ja mam 24 lata i też mam powodzenie wśród starych pryków 26-30 lat. Czemu tacy ludzie nie szukają sobie rówieśniczek albo starszych? Przecież wiadomo,że faceci szybko się starzeją i gorzej wyglądają gdyż nie używają makijażu. Pewnie to jacyś frustraci.