Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

świąd pod biustem

Polecane posty

Gość gość

Swędzące krostki i czerwone plamy pod biustem i pachami. Czy to może byc podrażnienie od stanika? nic nie zmieniałam, a od kilku dni męczy mnie cos takiego. Najbardziej wieczorem i po kąpieli.

Gość gość
To swierzb! Poczekaj chwile a cale cialo bedzie cie swedziec. Paskudztwo!

Gość gość
To może być grzybica. Pod biustem jest ciepło i zbiera się wilgoć, a to idealne warunki dla grzybków.

Gość gość
Nie zmieniłaś ostatnio płynu do prania lub do płukania? A może po prostu za rzadko się myjesz i zbyt rzadko pierzesz bieliznę?

Gość gość
Hmm , powiem Ci że miałam sytuacje może podobną może nie :) ale opowiem po kilku praniach mojego ukochanego stanika zaczeły mnie swędzieć przy jego noszeniu piersi nie wiedzialam co sie dzieje po tym jak go zdjelam miałam zaczerwienioną skórę a przy kąpieli od czochrania piekla :) niestety musiałam sie pożegnać ze swoim ukochanym staniczkiem a problem odszedł wraz z nim :) Pozdrawiam, ale udaj sie do dermatologa to nic nie kosztuje a kremik przepisze i bedzie z Bańki :)

Gość gość
Witam Płyn micelarny od Nivea jest rewelacyjny! Stosuje go od niedawna i jestem mega zadowolona! Nie uczula i nie podrażnia! Zmywa makijaż bardzo dobrze i nie pozostawia tłustej cery i cena jest bardzo dobra :)