Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zaproponować kobiecie seks żeby nie odmówiła?

Polecane posty

Gość gość

Kobieta ma 47lat i jest bardzo atrakcyjna bynajmniej ja tak uważam, ma zgrabne ciało i jest kulturalna, myślę że miała by ochotę na seks tyle że nie wiem w jaki sposób się jej zaoferować żeby nie odmówiła?

Gość gość
Musisz prawic jej komplementy, ze jest wspaniala, wyjatkowa, kulturalna, inteligentna. Powiedz ze bardzo Cie pociaga, jestes zakochany.

Gość gość
Zawsze gdy z nią rozmawiam to ktoś jest w pobliżu, nie ma takiej swobody między nami i nie wiem czy by odwzajemniła to co bym powiedział.

Gość gość
Najlepiej walić z grubej rury i powiedzieć o tym wprost, nawet jeśli kobieta odmówi i raczej tak się stanie, to masz 90% szans że niebawem sama się do ciebie zgłosi i poprosi o przelecenie. Kobiety lubią samców którzy wiedzą czego chcą i którzy nie boją się po to sięgnąć... czułe słówka i tego typu bzdety nie działają, bo kobiety nie są romantyczne w większości przypadków.

Gość gość
47 lat? Nie brzydzisz się? :O

Gość gość
dojrzałe kobiety są często dużo bardziej zadbane, mają klase oraz są atrakcyjniejsze od dużo młodszych, wytapetowanych, roszczeniowych i głupich jak pień

Gość gość
Pytanie ile ty masz lat autorze? Jeśli jesteś sporo młodszy to romantyczne zagrywki nie podziałają, bo kobieta będzie świadoma że z tego i tak związku nie będzie. Jeśli dobrze się znacie i lubicie, to określenie swoich oczekiwań wprost będzie najlepszym rozwiązaniem, bez owijania w bawełnę, a to czy się zgodzi czy odmówi, na to nie masz już wpływu, bo to zależy wyłącznie od niej.

Gość gość
Podejdź, szturchnij łokciem i zapytaj: "Cześć, chcesz się jeb/ać?" I tyle.

Gość gość
Zacznij tak podobaszi się i chciałbym cie piescic tak jak lubisz i pocalunek w rączkę u mnie to działa

Gość gość
Autorze, poległeś w przedbiegach. Jeśli chcesz PROPONOWAĆ seks to od razu przygotuj się na odnowę. Pierwszą, odruchową reakcją normalnej kobiety będzie "masz mnie za dziwkę?" I jak niby sobie to w ogóle wyobrażasz? Spytasz ją czy chce sie ****ać? Dorośnij.

Gość gość
Pierwszą, odruchową reakcją normalnej kobiety będzie "masz mnie za dziwkę? x Owszem taka będzie pierwsza myśl, ale w 90% to skutkuje, bo jeśli facet podoba się kobiecie i ona też myślała o czymś więcej, to po takiej propozycji zacznie fantazjować i sama przyleci po jakimś czasie.

Gość gość
19:55 mądalo a po tych marzeniach kobieta jak wróci się do faceta któremu dała kosza? Nie widzę tego. Przyjdzie i też powie prosto z mostu no to się rvchamy. Też będzie obawiała się potraktowania jako łatwa. Pewnie założy wpierw temat na kafe że taki jeden chciał przelecieć mnie ja odmówiłam a teraz chcę jak to załatwić?