Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szczeniak ciagle spi czy to normalne

Polecane posty

Gość gość

Mam szczeniaka 7 tyg to moj pierwszy pies dlatego nie wiem czy wszystko z nim ok? Przesypia większość dnia, budzi sie to idzie na siku i kupke, potem je chwile sie pobawi iznow idzie spac. Czy to prawidlowe zachowanie? I druga sprawa czy moge chodzic z nim na krotkie spacery? Jest po pierwszym szczepieniu wiem ze prawidlowo powinien przejsc 3 szczepienia i dopiero na dwor ale duzo osob twierdzi ze szczeniak powinien od razu wychodxic i sie socjalizowac i szybciej nauczy sie zalatwiac na dworze.

Gość gość
Halooo

Gość gość
Jak to ssak, wszystkie oseski przesypiaja większość czasu,wtedy rosną. Na dwór zdecydowanie za wcześnie,narażasz go.

Gość gość
Taki maluszek bardzo duzo spi,wszystko ok. Jesli masz swoj ogrodek to mozesz z nim wychodzic na krotko na dwor ale jesli nie ro odradzalabym wyjscie w inne tereny dopuki nie przejdzie wszystkich szczepien. Jeszcze ma czas zeby sie wszystkiego nauczyc.musisz byc cierpliwa

Gość gość
A moge mi podawać takie smakolyki paski suszonego miesa do gryzienia z jagniecina? Nie kest napisane od jakoego wieku

Gość gość
Możesz podawać wszystko co jest dla szczeniaków,nie ma takiej informacji to nie podajesz,proste.

Gość gość
Jest napisane ze dla psów ale nie jest podane od jakiego wieku, szkoda bo nakupilam tych roznych smakolykow ale boje sie ze za maly jest. To sa tzw zwacze mam z jagniecina, z kaczka, kurczakiem, z wolowina. Mam denta stix pedigree dla juniorów i inne z serii pedigree

Gość gość
Szczeniaki sa przy suce 9 tygodni ,bo karmione sa mlekiem matki i dokarmiane przez wlasciciela.

Gość gość
Nie wiem nie znam.sie, mi ja sprzedali w wieku 7 tygodni, z matka juz nie byla tak mowil hodowca

Gość gość
To nie hodowca tylko oszust. Hodowca nie wyda do nowego domu szczeniaka przed ukończeniem ósmego tygodnia.

Gość gość
Moze i masz racje, ale za mama nie teskni wcale