Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznac ze facetowi naprawde zalezy a nie tylko chodzi o seks?

Polecane posty

Gość gość

W początkowym etapie znajomości?

Gość gość
Po czasie

Gość gość
Nie rozpoznasz, jedynie Ci pozostaje podjąć ryzyko i się przekonasz sama.

Gość gość
Wtedy, kiedy interesuje się Twoim życiem, co lubisz. Chce wszystko o Tobie wiedzieć, troszczy się o Ciebie. Chce Cię poznać, a nie od razu się na Ciebie rzucić.

Gość gość
Przecież każdy wie, że takimi rzeczami trzeba się interesować na początku.

Gość gość
Intuicja mi podpowiada, że może mu zależeć. Ale mogę się mylić. Znamy się krótko, póki co wydaje się zdystansowany, buziak w policzek, nie przystawia się. Dobrze mi się z nim rozmawia, jest uważanym słuchaczem. Codziennie też pisze. Praktycznie od rana do nocy wymieniamy wiadomości. Niepokoi mnie tylko to że może się spotykać późną porą.

Gość gość
Po tym, że nie biegnie za tobą z wywieszonym jęzorem, ale nigdy już nie zapomni życzyć ci dobrej nocy i zawsze przywita miłym,, dzień dobry "oraz nie będzie dnia żeby nie chciał spędzać z tobą czasu.

Gość gość
Byłam kiedyś z facetem który witał mnie dzień dobry, wykazywał jakieś zainteresowanie, ale później sam przyznał ze chodzi mu o jedno bo nie chce nic na razie. I w sumie chyba nie da się rozpoznać

Gość gość
A jak dość często nawiązuje do seksu?

Gość gość
A zainteresowanie seksem to coś strasznego? Potem jedna z drugą idiotką zakłada tu tematy "nie kręcę go, jest gejem?"

Gość gość
Jeśli facetowi zależy na kobiecie, to również będzie mu zależało na seksie z nią, bo to cholernie przyjemne uczucie kiedy ma się możliwość pieszczenia ukochanej kobiety i sprawienia jej przyjemności. Facet któremu zależy na czymś więcej nie będzie nalegał na seks, będzie chciał wiedzieć o tobie jak najwięcej, będzie się interesował twoim życiem, będzie zawsze chętny do pomocy, cierpliwie poczeka aż kobieta sama będzie gotowa na seks.

Gość gość
Wiecie co jest najzabawniejsze? Że jak rozkładacie nogi przed kochankiem to całe to pitolenie o waszej gotowości można włożyć w... Jedyny który musi czekać jak ostatni frajer aż "będziecie gotowe" to ten biedak którego upatrzyłyście sobie na męża. jak już go macie to popychaczowi na boku dajecie bez "czekania" :)

Gość gość
Nie chodzi o "czekanie". To każdego indywidualna sprawa czy pójdzie do łóżka z facetem na 3 randce czy po 3 miesiącach. Tylko po czym można poznać, czy są jakieś sygnały że zależy mu tylko i wyłącznie na jednym, w początkowej fazie znajomości.

Gość gość
pamięta o drobnostkach typu zyczenia na rózne świeta,urodziny imieniny 8 marca walentynki wielkanoc czy Boże Naroddzenie, chce Ci sprawić nimi przyjemność,chce Ci pomagać,interesuje się Tobą i Twoimi problemami, prosi Cię o różna rady dla siebie i zabiega o kontakt z Tobą, nie ma problemu by pierwszemu napisać czy zadzwonić, jest tylko miły dla Ciebie i nie prawi komplementów twoim koleżankom tylko Tobie, nie patrzy na inne tylko tęskni za Tobą:) jak tego nie ma to olać faceta i tyle

Gość gość
z tym się zgodzę a jak chodzi o seks to łapy mu chodzą albo jakiego przygadywanki albo fochy

Gość gość
A ja wiem kiedy.musisz się z nim przespać.zakochany po seksie będzie chciał się przytulać.a taki co zaliczy bez emocji to będzie już miał to w d***e

Gość gość
A od kiedy facet prawi komplementy koleżankom dziewczyny?chyba w sytuacji kiedy chce się zbliżyć do konkretnej właśnie przez zainteresowanie sobą jej koleżanki , czyli nie interesuje się ta kobieta a jej bliska znajomą ,ale to rzadkie przypadki

Gość gość
ja znam takiego co prawi komplementy wszystkim kolezanką bo to taki typ, moja koleżanka zakochała się w Nim potajemnie ale za bardzo Ją bolało jego zachowanie więc zdusiła w sobie i unika Go jak ognia (chociaż wcześniej wiedziała jaki jest) niestety ale miłość wymaga wyłączności facetco kocha wszystkie nie nadaje się do związku

Gość gość
Ja się z drugiej strony zastanawiam czy nie traktuje mnie jak koleżanki, ciężko go rozgryźć.

Gość gość
Autorka chce roochaczy

Gość gość
Wiecie co jest najzabawniejsze? Że jak rozkładacie nogi przed kochankiem to całe to pitolenie o waszej gotowości można włożyć w... Jedyny który musi czekać jak ostatni frajer aż "będziecie gotowe" to ten biedak którego upatrzyłyście sobie na męża. jak już go macie to popychaczowi na boku dajecie bez "czekania"  X Bo kochanek to fascynacja i namiętność a mąż rozsadek. Chyba nie znasz zycia dziecko.

Gość gość
Miło że któraś w końcu to głośno powiedziała. w razie gdyby jakiś frajer miał jeszcze resztki złudzeń :)

Gość gość
gość wczoraj Za błonę trzeba zapłacić drogi kolego;) Mąż jest od utrzymania rodziny a nie od uniesień seksualnych;) od tego jest kochanek.

Gość gość
Nawet jeśli mu zależy, to szybko może przestać zależeć, bo z uczuciami bywa różnie, dziś są, a jutro coś przemija. Jeśli komuś tylko seks w głowie, to szybko do tego dąży, bo nie chce tracić czasu i energii na poznawanie drugiej osoby. Znam takich co chcieli tylko seksu i nawet głośno o tym mówili, a potem się zakochiwali.

Gość gość
Ja obecnie chce tylko seksu. Ale gdy będzie dobry a dziewczyna miła to z całą pewnością mogę się zakochać! To która nadstawi mi usteczek i motylka?

Gość gość
jak dupcy głównie na stojąco od tyłu to chodzi mu o seks a jak głównie po misjonarsku to mu zależy.

Gość gość
Boicie się o te wasze doopy jakby wam krzywdę tym rżnięciem robili :D

Gość gość
Jeżeli dąży do bliskości, chce całować i przytulać, wcale nie oznacza że chodzi mu o seks, tymbardziej jeśli ma mało doświadczenia z kobietami

Gość gość
stara się byc twojąprawąręką a inne baby ma gdzieś