Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy kupic wózek dla dziecka?kiedy bedzie potrzebować wózka?

Polecane posty

Gość gość

rodze za tydzien i nie wiem czy kupowac wózek.. podobno niemowle nie potrzebuje wózka .. a wy kiedy wkladalyscie w wózek niemowle?

Gość gość
od początku miałam wózek.

Gość gość
A nie bedziesz chodziła z dzieckiem na spacery?

Gość gość
Jak będzie słoneczna dobra pogoda, to już kilkudniowe możesz wozić na spacery, albo chociąz wystawic na balkon/na ogródek

Gość gość
Nawet spać możesz położyć w ciągu dnia w wózku albo jak pojedziesz do rodziny

Gość gość
Skąd ty się urwałaś? Wszystkie dzieci jeżdżą w wózkach...

Gość gość
Nie wyobrażam sobie nie mieć wózka . Po pierwsze spacery a po drugie dziecko mi spało w wózku w domowym salonie. Jak masz tydzień do porodu to nie licz że kupisz wózek jaki chcesz. Często na sklepie mają po 1-2 sztuki i na konkretny kolor trzeba poczekac. Pamiętam jak ja kupowalam wózek i chciałam Hartan w konkretnym kolorze to mi zawolali 12 tyg oczekiwania :)

Gość gość
To zależy jeśli masz już fotelik samochodowy to wózek przyda się od 3 tyg może 2 tyg więc w sumie to ja już bym kupiła bo teraz łatwiej przejzec coś niż po porodzie. Jeśli nie masz fotelika to natychmiast kupować 3 w 1 bo ze szpitala dziecko jak odbierzesz???

Gość gość
Ja kupiłam chyba w 7 miesiącu i używałam od razu po powrocie do domu, dziecko w nim spało. Poza tym urodziłam latem więc po dwóch tygodniach już chodziłam na długaśne spacery.

Gość gość
Karton kup i nos dziecko w nim.

Gość gość
albo jakiś kocyk, aby tylko nie śliski ;) a tak serio to skoro ktoś Ci doradzał, że podobno nie jest potrzebny to jakich użył argumentów? Dziwne to trochę bo i z noworodkiem wychodzi się na spacery, wiec jak je sobie bez wózka wyobrażasz?

Gość julia220
Jak jesteś przesądna wszystko możesz wybrać wcześniej i dać mężowi polecenie czy teściowej żeby takie dokładnie rzeczy kupili jak już będziesz w szpitalu. Ja mam taką przesądną teściową i wyprawkę tylko kupiłam wcześniej i ciuszki. Wybrałam wanienkę i wózek konkretnie - Amelis Hugo i to kupili mi już po porodzie.

Gość Kaczusia23
Słyszałam o zabobonach, żeby przed porodem nie kupować nic przed porodem, ale to jest bez sensu. Przecież po porodzie nie będziesz miała na to czasu. Lepiej póki masz czas zastanów się jaki wózek będzie Ci potrzebny. Zobacz szeroką ofertę wózków na https://www.ewozki.eu/pl/p/Kiddy-Cruiserfix-3-fotelik-samochodowy-Cruiser-Fix-15-36kg/2146 Możesz ew zamówić dostawę po porodzie

Gość Michalska5
Ja zdecydowałam się na zakup wózka i fotelika jednocześnie, głównie dlatego, że kupowałam wózek wielofunkcyjny, moim zdaniem to dobre rozwiązanie. Teraz wybór jest duży, najlepiej wcześniej zastanowić się jakie mamy potrzeby, po jakiej nawierzchni będziemy poruszać się z wózkiem itp. Stawiajcie na polskich producentów, mogę polecić model Vicco Adamex, bardzo zwrotny, niedrogi i elegancki wózek.