Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kazda normalna kobieta wybierze rozwodnika zamiast starego kawalera.

Polecane posty

Gość gość
:P

Gość gość
Może być rozwodnik byleby nie miał dzieci.

Gość gość
A ja mam rozwodnika z dziećmi. Mimo że płaci alimenty to i tak zostaje mu znacznie więcej niż średnia krajowa. I to ja wprowadziłam się do niego ;)

Gość gość
Od którego roku życia można mężczyznę nazwać starym kawalerem ?

Gość gość
Rozwodnik moze bil zone, moze zdradzal zone, moze olewa wlasne dzieci itd. Trzeba poznac czlowieka a nie jego status na fb bo mozesz olac porzadnego mezczyzne przy ktorym bylabys szczesliwa. Stary kawaler moze okazac sie super partnerem tylko nie dostal jeszcze okazji by to udowodnic. Przestancie drogie panie oceniac mezczyzn przez pryzmat wasch bylych.

Gość gość
Kobiety wola byc bite przez rozwodnika czy zonatego zamiast wziac sie za wolnego kawalera. Dlatego ciesze sie ze kobiety sa bite w zwiazkach moze rozum prjdzie do glowy.

Gość gość
08:35 a wszystko tylko dlatego,że jest dziany...a co by było jakby nie miał kasy? Twoja milosc nadal bylaby taka wielka? zapewne nie macie wspólnych dzieci...poczekaj a wtedy zobaczysz jaki to miód dzielic czas i kase na dwie rodziny dzieci rosna,wydatki rowniez wiec kiedys moze mu nie starczyc na wszystko ;-) a z tego,ze wprowadzilas sie do niego to ja akurat bym sie tak nie cieszyla,kiedys sie przekonasz. Przepraszam jesli zabrzmialo to wszystko zlosliwie ale to nie ja jestem zlosliwa a...zycie takie jest.

Gość gość
Rozwodnika wybierze rozwodniczka.

Gość gość
8'35, jak wyczulas kase to i zakrecilas sie za dalej czyli pal szesc dzieci(nie wierze,ze je lubisz) byle kasa i mieszkanko bylo. Jestes zwyklą d..*ą,może kolejną dla rozwodnika.

Gość gość
Rozwodnik z dziećmi to nie jest dobra partia na męża. Była żona i dzieci potrafią zatruć nawet największą miłość.

Gość gość
To nie jest miłość jeśli tak łatwo pęka.

Gość gość
kawaler powyzej 30 roku zycia jest podejrzany albo impotent ablo zadna nie chciala bo ciapa

Gość gość
Temat jest denny jak dętka rowerowa bowiem: każda normalna kobieta wybiera normalnego faceta bez nałogów, pracującego, zadbanego, z silnym charakterem, wiedzącego czego chce oraz brzydzącego się kłamstw, oszustw, krętactw. A kobieta, o której piszesz w pierwszym poście tego tematu, wybiera tylko i wyłącznie same wybrakowane egzemplarze, a to dlatego, że trafia na sobie podobnych. I na koniec do rozważenia: kawalerowie, jak i rozwodnicy bardzo się różnią między sobą i nie zawsze są czyści jak łza. :P

Gość gość
:O

Gość gość
kawaler powyzej 30 roku zycia jest podejrzany albo impotent ablo zadna nie chciala bo ciapa x Przynajmniej może sobie od czasu do czasu p*****ać, bo małolaty lecą na starszych, natomiast kobieta po 30-tce jest już bezużyteczna. Stąd ta zazdrość i zawiść podstarzałych już kobiet :P

Gość gość
"kobieta po 30-tce jest już bezużyteczna. Stąd ta zazdrość i zawiść podstarzałych już kobie" - taka brednię można przeczytać wyłącznie na tym forum :P Masz skostniałe poglądy i mnie nie przekonasz :D

Gość gość
To ja 8:35, dziękuję za fale hejtu. Mamy wspólne dziecko. Nie rozumiem jednej rzeczy, są rodziny z 2-3 dzieci i żyją i ich na nie stać. Podobnie ma mój mąż. Ma 2 dzieci, jedno ze mną jedno z inną kobieta. Nie jest to jakaś niespotykana rzecz mieć dwoje dzieci.

Gość gość
Arozwódka z dziećmi to tez jest beee ,nie wiem skąd sie to utarło ale jak kobieta ma dzieci z poprzedniego małżeństwa to jest OK !!!! a jak facet ma to ojj panie ja sie na to nie PISAŁA !!! Znam kilka takich związków i zawsze ale to zawsze jak sa dzieci po obu stronach to faworyzowanie jest tylko dziecko matki a dziecko z poprzedniego małżeństwa ojca jest poniewierane pierd... sprawiedliwość ,a i wiecej zasobów faceta tez idzie na dziecko matki niz na swoje !!!1 to sa paradoksy

Gość gość
oj tam

Gość gość
10:40 - po prostu źle trafiasz. żeby z kimś być z dziećmi czy też bez trzeba samemu coś sobą reprezentować, a tu widzę dno i wodorosty :D patologii, mówi się STANOWCZE: NIE!

Gość gość
10'39, to nie jest hejt tylko stwierdzenie. Po drugie: to,że masz z nim dziecko nie zmienia faktu,ze wyczulas kasiorkę,ogarnelas faceta że sie opłaca,wprowadziłas sie i chyba reszta (ślub,dziecko) dopiero potem. Twoje małpy,twój cyrk.

Gość gość
do 10 59 nie pochodzę z żadnej patologi,ale tez nie jestem na świeczniku społeczeństwa,ja i moi znajomi to niższa klasa średnia( co znaczy w Polsce niższa klasa średnia już tłumacze mieszkanie 3 lub 4 pokojowe 2 samochody w wieku 3-7lat raz w roku wyjazd na zagraniczne wakacje i inne mniejsze przyjemności na to wystarcza kasy) chcesz więcej i być zaliczanym do klasy średniej to musisz mieć własną mała firmę z pracownikami tak 10osobowa wtedy więcej masz i żyjesz lepiej . Nie znasz życia masz kilka znajomych to proszę nie wypowiadaj się,mam już swoje lata i wiele w życiu widziałem i mam swoje przemyślenia na te tematy ,a to ze ktoś złe trafił to bzdury niczym nie poparte tylko twoim oskarżeniem.

Gość gość
uuuuuuuu

Gość gość
11:12 - to nie są bzdury ale realne życie :P Twoje "przemyślenia" są niedokładne bo opierasz je na swoich doświadczeniach, a zdanie innych masz w d..ie :P Ten świat nie jest zbudowany na twoich zasadach, ale na odczuciach innych bowiem każdy z nas buduje swoje doświadczenia, i dostaje dokładnie to, czego wcześniej chciał :P Swoją drogą tępy jesteś, gościu :P

Gość gość
11 19 Widzę ze jedynie co pan/pani potrafi to komuś dopierd... a ja taki nie jestem i życzę miłej nieświadomej egzystencji. ps.swoje doświadczenia opieram o lata mojego życia jak i innych znajomych i znajomych itd itp.

Gość gość
lee

Gość gość
11'19,czlowiek dostaje dokladnie to co chcial wczesniej ? Sorki,jaka ty bajkę czytasz? hmm....

Gość gość
reksio

Gość Argen
"Od którego roku życia można mężczyznę nazwać starym kawalerem ?" x nie ma w zasadzie sztywnych granic, każdy się określa sam.

Gość gość
oh