Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co mu chodzi?

Polecane posty

Gość gość

Chłopak nagle stwierdził, że za bardzo się różnimy, ale że on niby chce nadal ale nie widać tego było. Ogólnie mnie olewał, potem pokłóciliśmy się - stwierdził, że na razie możemy się dalej spotkać ale na seks a potem się zobaczy co to dalej wyjdzie. Wkurzyłam się bo musiałam to z niego wyciągnąć i jeszcze strasznie schamiał. I zamilkłam bo mnie wkurzył, obraził itp I nagle: polubi coś mojego, potem wyśle głupiego kciuka w wiadomości i nie wiem o h..j mu chodzi. Orientuje się ktoś co to w języku orangutanów znaczy? a) żałuje b) liczy nadal na coś c) liczy tylko na seks d) chcę mnie wkurzyć Jeśli a, b, c to mam zamiar go wkręcić żeby się choć pośmiać z tej zniewagi jąką mi zafundował. Potraktuje go tak samo tylko z przymrużeniem oka. A co!

Gość gość
uważam, ze chodzi o "c" - seks. tak, wkręć go i posmiej się, najlepiej publicznie.

Gość gość
Chłopak chce jeszcze poużywać życia, pobawić się, spać z innymi kobietami. A nie marnować młodość będąc w związku.

Gość gość
Chodzi mu o seks, nie chce związku z Toba ale chce żebyś o nim pamiętała, myślała wiec czasem przypomni Ci o swoim istnieniu gdy polajkuje Twoje zdjecie na fb lub cos napisze. Jesteś jego rezerwowa, jak nie będzie miał innych opcji to się będzie odzywał hehe...olej go totalnie albo najpierw ośmiesz go a potem olej

Gość gość
no taki mam plan żeby go wkręcić a potem olać jak on mnie gdy mu się odwidziało :)

Gość gość
A w jaki sposób chcesz go wkręcić?

Gość gość
No właśnie nie wiem, szkoda że wcześniej tego nie zrobiłam 😭

Gość gość
Nie igraj z tym wkrecaniem , bo sie mozesz poparzyc :D