Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was zwraca uwagę na charakter pięknej kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Czy jeśli kobieta byłaby piękna ale nie odpowiadalaby wam z charakteru w 100%,chodzilyby o niej niefajne plotki to odpuscilibyscie czy nie? Podobnie w sytuacji kiedy podoba wam się piękność,ona jest miła i dostępna dla was ale daje do zrozumienia ze nie jest zainteresowana. Co robicie? -Tkwicie w tzw friendzone z nadzieją ze zmieni zdanie -Odpuszczacie i szukacie gorszej ale myslicie o tamtej -probujecie ja przekonać do siebie

Gość gość
Dla ciebie to nie ma znaczenia bo u żadnej nie masz szans.

Gość gość
Jestem kobieta :o A temat to temat. Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to lepiej się wgl nie wypowiadaj .

Gość gość
Puszczam na nią bąka i idę na piwo.

Gość gość
Mezczyzn nie interesuja plotki tylko fakty i nie wymagaja zgodnosci w 100% chyba ze chodzi o badanie na ojcostwo.

Gość gość
Co robię? Mam ją w doopie.

Gość gość
szczerze ci powiem ,ze ja brzykiej kobiety z wygladu a z******t*ej z charakteru bym nie bral ..choc sam jestem rudy wiem ,ze jestem wzrokowcem ,no ale chce miec*****ekna i fajna z charakteru ;/

Gość gość
a tak poza tematem szczerze ,byla bys z rudym chlopakiem fajnym z charakteru ;)? chyba nie ,no widzisz :D

Gość gość
Piękna i wredna - sayonara! Piękna, miła i niezainteresowana - nie liczył bym na nic ponad kumplowanie.

Gość gość
Jestem podobno naturalnie piekna brunetka (obecnie farbowana blond) i nie wzielabym rudego . Kiedys poznalam z******tego rudego faceta ale nawet po tygodniach znajomości nie moglam się przekonać do niego. Oprócz tego był błędy, Szczurowaty z twarzy ,chudy i niski . Bez kasy.. także kolego wyżej nie oszukuj sie,Masz znacznie zmniejszone szanse Na jakakolwiek kobietę,o ile w ogóle masz.

Gość gość
Blady a nie bledy. Pisze z telefonu