Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem ze stopami

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich :) od pewnego czasu mam pewien problem - mianowicie pracuje w sklepie odziezowym ze sporym ruchem. Chodze a czasami nawet biegam po 6, 7 godzin dziennie. I pojawil sie pewien problem - stopy. Od kiedy pamietam mialam z nimi problem jezeli chodzi o potliwosc ale nic poza tym. Od chwili gdy zaczelam pracowac tak jak pracuje strasznie boli mnie cala 'podeszwa'i robia mi sie bable na zgieciu pod duzym palcem. Na drugi dzien nie moge nawet chodzic. Dodam ze mam wygodne buty I grzybica to nie jest. Pytanie moje do Was - czy ktos polecilby jakies sprawdzone wkladki do butow lub specyfiki ktore pomoglyby mi ? Z gory dziekuje za pomoc :)

Gość gość
silikonowe wkładki ok 0.5cm oddzielne na palce oddzielne na piety

Gość gość
A z jakies konkretnej firmy? Jakas jest godna polecenia?

Gość gość
Bloker potu na noc, do skarpetek/butów talk, plus konsultacja u ortopedy czy jakichś problemów z płakostopiem płaskim nie ma np. No, i dobre, porządnie wyprofilowane buty to podstawa.

Gość gość
Myślę, że powinnaś zainwestowac w dobre buty. W Arcopedico http://www.arcopedico.pl/ buty mają specjalnie profilowaną podeszwę tak żeby się stopa nie męczyła. Także podejdź sobei do ich sklepu na potażowej 43a w Warszawie :)

Gość gość
sprobuj skarpety antyperspirant z bielendy z seri comfort z węglem i biała glinka, u mnie zadziałał ;)

Gość malka889
Wszelkie problemy ze stopami trzeba od razu leczyć. Nigdy nie wiadomo co się mogło rozwinąć. Wiem, że w https://podoland.pl zajmują się różnymi przypadkami. Mają dobrych specjalistów na miejscu. Zawsze warto zapoznać się chociaż z ofertą.

Gość Pksiężyc
Kup sobie luksusową miskę do mycia masarzer stòp z wibracjami i bombelkami koszt od 100 do 300 zł na ceneo sprawdź opoinnie niektòre głośne w Rosmanie sòl do kąpieli pumex I co odzienie się odpręż z godzinkę pomasuj powibruj. Przyjemność ulga w jednym. Sprawdzone i stòpki jak nowe.

Gość gość

Najlepiej wybrać się do gabinetu podologicznego, w którym pomogą nam z naszym problemem. Od siebie mogę wam polecić www.podologgliwice.pl w Gliwicach. Znają się tam na leczeniu i kosmetyce stóp.

Gość Aneta

Najlepiej zgłosić się do podologa ja polecam panią Karolinę Jędryczkę.

Gość Siri

Polecam kontakt z kosmetyka-podologia.pl pomogli mi ze stopami i dzięki nim dobrałam odpowiednie obuwie 🙂

Gość Ellie

Ja na oczyszczenie stópek z naskórka chodzę zazwyczaj do  centrum podologicznego u mnie w Rzeszowie, bo sama tego niestety nie umiem zrobic tak dobrze, a tak poza tym, to robię sobię masę peelingów 🙂