Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz_00001

Tęsknota za ukochaną osobą

Polecane posty

Gość Mateusz_00001

Mam 25 lat i jestem z dziewczyną 27 lat od ok pól roku. Jest to moja pierwsza dziewczyna z którą miałem seks. Problem mam taki, że ona pojechała ze znajomymi z pracy na majówkę i nawet nie zaproponowała mi żebym do nich dołączył, a wiem że niektóre osoby jechały ze swoimi partnerami, więc towarzystwo było mieszane. Liczyłem że z nią gdzieś pojadę, a ona 3 tygodnie temu zapowiedziała mi że już ma plany. Teraz nie wiem jak poradzić sobie z tęsknotą - nie mogą przestać o niej myśleć, nic mi się nie chce robić. A wczoraj to mnie totalnie załamała jak zapytałem się czy tęskni to powiedziała że nie wie, bo się tam dobrze bawi, więc nawet nie miała czasu pomyśleć i po 15 minutach rozmowy się rozłączyła, bo szli gdzieś na imprezę. Po tym co powiedziała to trochę wprowadziło mi wątpliwości, tym bardziej że ona nigdy nie powiedziała mi że mnie kocha a ja jej to już kilka razy mówiłem. Może nie traktuje mnie poważnie? Ale ja mimo to wciąż tęsknie i nie jestem w stanie na niczym innym się skupić.

Gość gość
Sluchaj powiem Ci ze nie wyglada to za dobrze. Raczej tak ze ona tak naprawde Cie nie chce. Ale to Ty ją znasz, nie ja. Mowie tylko co widac z tego wycinka zycia. Moze sprobuj zdystansowac sie do tego wszystliego. Sam daj dziewczynie troche przestrzeni i nie dzwon. Poczekaj az sama sie odezwie. Wiem ze to trudne, ze tesknisz ale inaczej sie noe dowiesz. Jesli wroci do Ciebie jest Twoja, a jak nie to daj jej odejsc bo nigdy Twoja nie byla.

Gość Mateusz_00001
Brat mi wczoraj to samo powiedział, ale wciąż nie chce mi się wierzyć, bo wcześniej było mi z nią tak dobrze. Brat zalecił mi żeby dalej się z nią spotykać ze względu na seks a na boku spróbować się umówić z inną dziewczyną tak żeby nabrać trochę dystansu do tego związku. No ale ja tak nie chcę.

Gość gość
Jak sama pojechała i ci nic nie zaproponowała, to lepiej sobie odpuść taką laskę. Co innego gdybyś nie miał czasu, kasy na wyjazd to wtedy może mogłaby jechac sama, ale dla mnie to też nie byłoby miłe. Ale rozumem że ty pewnie chętnie bys pojechał i nie było przeszkód a ona nawet się ciebie nie zapytała

Gość gość
Wygląda na to ze ty ją kochasz a ona ma cię w d... Jeżeli się razem jest to wyjazdy też się razem planuje. A to zeby nie powiedziec przez telefon że się teskni i się kocha, to w ogóle jest smieszne. Brat ma rację - ciesz się życiem, dymaj ją sobie, bo czemu masz to tracić ale szukaj nowej dziewczyny. No chyba że ona ise w tobie jeszcze zakocha bo to tez jest możliwe, to wtedy będziesz mieć problem rozwiązany

Gość gość
Brzmisz jak c***a. Jakbys to ty byl kobietą a ona facetem

Gość gość
olej szmate jak nie ma dla ciebie czasu tylko woli walic się z innymi czy ty nie masz za grosz honoru kolesie posuwaja tą d**e na wyjeżdzie a ty skuczysz tutaj c***o jedna znajdź sobie jakąś fajna dziewczynę która będzie spędzać weekendy z toba a nie ruhać się z kim popadnie na wycieczkach

Gość gość
Chyba ją trochę przytłaczasz, musisz mieć swoje życie bo zwieje od ciebie.

Gość gość
Ja tesnie za chlopakiem ktory mnie zostawil po 6 latach razem..

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co ona mysli o Tobie, co czuje, czy będziecie razem dalej, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl