Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W czym w zasadzie sie zakochujemy?

Polecane posty

Gość gość

mowi sie ze prawdziwa milosc to taka ktora nie patrzy na wady(lub je toleruje) ani na zewnetrznosc czlowieka. Znam przyklady dziewczyn ktore zakochiwaly sie w mezczyznach ktory nie byli atrakcyjni fizycznie nawet dla nich byli przecietni a po paru miesiacach nagle strasznie w nich zakochane. to znaczy ze musial przyciagnac je charakter. Ale czy to ma sens? Jesli facet zmieni charakter zachowanie zainteresowania to laska sie odkocha?

Gość gość
Ludzie zakochują się w kimś, ale pewnie bywają osoby, które zakochują się w czymś.

Gość gość
moim zdaniem zakochujemy się w mocno skrywanych w podświadomości i od dzieciństwa preferencjach. zakochałam się w mężczyźnie którego pierwszy raz w życiu widziałam w koszuli rozpiętej pod szyją. krępej budowy ciała i mocno zarysowanym podbródku. po czasie uświadomiłam sobie, że w kilku szczegółach jest podobny do mojego ojca z jedynego zdjęcia jakie po nim mam też był w takiej koszuli też miał krótką szyję i takie tam...

Gość gość
ok ale Ktos to tez sie sklada z czegos ( wyglad charakter zachowanie glos zainteresowania)

Gość gość
W swoich marzeniach.

Gość gość
To chemia,nie zależna od nas .tyle

Gość gość
i chemia i pewne szczegóły które nam się spodobały w dorosłych od wczesnego dzieciństwa a które nasza podświadomość przetrzymywała. te szczegóły to może być wygląd, uśmiech, gest, charakter..wszystko nawet zapach.

Gość gość
Prędzej jak zmieni wygląd to sie odkocha. Malo takich przypadków?

Gość gość
najczęściej w zapachu :)