Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Czy to prawda, ze jak facet dowie sie ze podoba sie dziewczynie to juz straci

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

nia zainteresowanie? A jesli tak to dlaczego sie tak dzieje? Np. przypu艣膰my, ze ktos mu o tym powie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Prawda M臋偶czy藕ni to 艂owcy, potrzebuj膮 poczu膰 adrenalin臋 kiedy zwierzyna umyka, a nie tak膮 co sama wy艂azi na strza艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wszystko zale偶y od charakteru. jak chodzi mu o mentalne zaliczanie kt贸rym buduje sobie ego to tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak to prawda. Sama si臋 niestety o tym bole艣nie przekona艂am. moja "kochana " kole偶anka powiedzia艂a kiedy艣 ch艂opakowi ze studiow, 偶e on mi sie podoba i chcia艂abym go poznac i on (chociaz wczesniej na mnie czesto zerkal) zaczal mnie unikac :( Wiec z reguly to prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nieprawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak, to prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e u gimbus贸w, s艂owo facet nie jest w艂a艣ciwe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
uwazam, ze cos w tym jest, moze nie w 100% przypadkow, bo faceci sa rozni, ale jednak przewaznie oni wol膮 zdobywa膰, jak kobieta jest jakim艣 wyzwaniem dla nich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oj jak Wy lubicie czepia膰 si臋 tych s艂贸wek. Facet to po prostu jak dla mnie skr贸cona wersja s艂owa m臋偶czyzna. Poza tym dla mnie facet kojarzy si臋 z kim艣 bardzo zdecydowanym, m臋skim. Lubi臋 to okre艣lenie. :) Nie wiem, mo偶e si臋 myl臋. Obra偶acie si臋 za to?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie prawda. Jak wiem, 偶e podobam si臋 kobiecie to wtedy nabieram pewno艣ci siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To samo sie tyczy kobiet:-) Ja tak mam , lubie czuc ta nutke niepewnosci ,jak mam podane na tacy i facet jest bezposredni wali prosto z mistu odpada na starcie:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
10:45- pewno艣ci siebie moze i tak i ego rosnie, ale dziewczyna traci bo zdobycie jej nie staje sie juz takie ekscytujace

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
10.32- ,,pogratulowa膰" kole偶anki...pewnie wiedzia艂a ze nie b臋dziesz zadowolona je艣li ona mu to wypapla. Wniosek? Nie ufa膰 kole偶ankom i nie bada膰 im kto Ci si臋 podoba... A ten kolega to nale偶a艂 pewnie do gatunku mentalnych zaliczaczy (jak go艣膰 nade mn膮 dobrze to uj膮艂), m贸g艂 byc tez zajety. Normalny facet o zdrowym poczuciu w艂asnej warto艣ci (kt贸ry nie musi pompowac sobie ego) kt贸ry chcia艂by Cie bli偶ej poznac- ucieszybly si臋 ze Ty tez jeste艣 nim zainteresowana. Przecie偶 chyba nie narzucalas mu si臋, jedynie zosta艂 poinformowany o Twoim zainteresowaniu wiec nie powinno go to odstraszy膰, wr臋cz powinno go to zach臋ci膰 do dzia艂ania, do zbli偶enia si臋 do Ciebie. Tak my艣l臋. No ale trudno rozpoznac czy faktycznie komu艣 si臋 podobasz czy jest on tylko zdobywaczem kt贸ry traci zainteresowanie w momencie gdy uzna ze ,,zwierzyna upolowana" i zaraz upatruje kolejnej zdobyczy by potem pochwali膰 si臋 kolegom ,,jaki to on zaje...y, tyle lasek na niego leci". Gardze takimi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12:07- tu nie chodzi o jak膮艣 "klas臋 : faceta czy poczucie wartosci, ale jest taki mechanizm w psychologii, zreszta udowodniony naukowo, ze rzeczy lub osoby nieosiagalne, albo ma艂o osiagalne nas bardziej przyciagaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem bzdura. Jak normalny facet jest zainteresowany kobiet膮 i wie, 偶e si臋 jej podoba, to jest 艣mielszy i dodaje mu to skrzyde艂. Ja te偶 wol臋 wiedzie膰, czy si臋 komu艣 podobam, czy nie, bo wtedy si臋 zupe艂nie inaczej zachowuj臋 w stosunku do takiej osoby. Poza tym faceci jako艣 nigdy tego nie ukrywaj膮, 偶e im si臋 podobam, i wcale nie musz膮 tego m贸wi膰 wprost. Wy dziewczyny serio udajecie przed facetami, 偶e wam si臋 nie podobaj膮? Jak d艂ugo? Przecie偶 to 偶enada i dziecinada. Poza tym "podobanie si臋" to dopiero wst臋p, a nie wyznanie dozgonnej mi艂o艣ci, wi臋c nie wiem, w czym problem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
14:28- piszesz tak bo jestes kobieta, nie rozumiesz meskiego toku myslenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 No to wyt艂umacz mi, co za przyjemno艣膰 zarywania do laski, kt贸ra nie wykazuje tob膮 zainteresowania? Gardz臋 takimi typami i w艂a艣nie takich desperat贸w sp艂awiam bez zaj膮kni臋cia (s膮 to zazwyczaj prostaki i buraki bez wyczucia i taktu).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
13.31- jakby tak by艂o to na 艣wiecie nie byloby zwi膮zk贸w! Bo wiadomo ze zwi膮zek rodzi si臋 z obopulnej ch臋ci bycia razem, okazania wzajemnego zainteresowania. Moim zdaniem wa偶ne, aby NA POCZATKU znajomo艣ci nie dawa膰 od razu pewno艣ci facetowi, ze nam si臋 podoba, tylko niech b臋dzie troch臋 niepewny, niech pozdobywa ale nie w niesko艅czono艣膰 bo to mijaloby si臋 z celem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A to, ze faceci nie ukrywaja, ze sie im podobasz to nic dziwnego bo facet jak sie przyjelo ogolnie ma podrywa膰 kobiete, zreszta nawet w naturze jest tak, ze to samiec podrywa samice, to samce o nia rywalizuj膮, wiec to wynika jakby z samej natury. Widzieliscie kiedys film przydniczy zeby samice bily sie o samca, albo go nawo艂ywa艂y 艣piewem godowym? no wlasnie. Co prawda jestesmy ludzmi, ale cz艂oowiek to tez z biologicznego punktu widzenia ssak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A wykaza膰 zainteresowanie to mo偶na, ale jak facet PIEWRSZY wyka偶e. I najlepiej si臋 postara. Bo tak ju偶 jest w przyrodzie i to nie tylko u ludzi. Zawsze to jest tak, ze samiec ma zdobywac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to oczywista oczywisto艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
14:54- ale jak wida膰 nie dla wszystkich. Bo jesli facet zanim oka偶e zainteresowanie kobiecie sie dowie, ze sie jej podoba to ona przestaje by膰 wyzwaniem do zdobycia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zreszt膮 natura pokrywa si臋 z rol膮 m臋偶czyzny od najdawniejszych lat. To m臋偶czyzna musia艂 polowa膰 na zwierz臋ta, zdoby膰 kobiet臋, to m臋偶czyzna musia艂 si臋 bi膰 o terytorium itd. I do dzisiaj tak jest, mimo ze mamy rozwnoupranienie w sensie ekonomicznym. Ale pewne rzeczy sa wkodowane w umysle, ze to samiec ma zdobywac. Jesli odbira sie mu ta rol臋 on sie czuje jak wykastrowany i ucieka od takich kobiet, albo nie traktuje powaznie nawet jesli ja przeleci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Cz艂owieku ale zrozum, 偶e od "podobania si臋" do zdobycia d艂uga droga! Czy zwi膮zki opieraj膮 si臋 wy艂膮cznie na "podobaniu si臋" sobie? Mo偶e rzeczywi艣cie w wi臋kszo艣ci ;), potem mo偶na sobie poczyta膰 na kafe, co z tego wynika ;) Dla mnie "podobanie si臋" to tylko i wy艂膮cznie WST臉P i to, 偶e mi si臋 kto艣 podoba, nie znaczy, 偶e od razu na niego "polec臋" kolokwialnie rzecz ujmuj膮c! Opr贸cz podobania si臋 musi zosta膰 spe艂nione wiele warunk贸w, i to jest w艂a艣nie pole do popisu i zdobywania przez m臋偶czyzn臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15:04- Jak ju偶 facet wie, ze sie podoba to tak jakby laske zdoby艂 w zasadzie bo jest to mniejsze wyzwanie niz kiedy by nie wiedzia艂 czy si臋 jej podoba, czy nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wg mnie jak facet nie wie, czy si臋 kobiecie podoba, to znaczy, 偶e si臋 NIE podoba. Z czasem mo偶e si臋 do niego baba przyzwyczai膰 czy przekona膰 pod innymi wzgl臋dami, ale fizycznie jej za bardzo nie poci膮ga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15:24- to co powiesz na to ze mi sie podobal kiedys jeden facet ,a powiedzial kiedys,ze nigdy by nie zgadl ze mi sie podoba ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Same brednie. Dlaczego ktokolwiek mia艂by traci膰 zainteresowanie, gdy dowie si臋 偶e komu艣 si臋 podoba? Przecie偶 to bezsens. Wi臋cej, wiele jest przypadk贸w gdy kto艣 na kogo艣 nie zwraca艂 uwagi, a jak dowiedzia艂 si臋, 偶e danej osobowie si臋 podoba, to wtedy te偶 zwraca艂 na ni膮 uwag臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A rozmawia艂a艣 z nim w og贸le? Startowa艂 do ciebie? Mo偶e mia艂a艣 "blokad臋" na facet贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
4:28- piszesz tak bo jestes kobieta, nie rozumiesz meskiego toku myslenia x Ja jestem m臋偶czyzn膮 i nie rozumiem akurat tego "toku" rodem z gimbazy.

Udost臋pnij ten post