Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda, ze jak facet dowie sie ze podoba sie dziewczynie to juz straci

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Dokładnie. Brednie gimbazy.

Gość gość
Jak już facet wie, ze sie podoba to tak jakby laske zdobył w zasadzie bo jest to mniejsze wyzwanie niz kiedy by nie wiedział czy się jej podoba, czy nie x Brednie.

Gość gość
A wykazać zainteresowanie to można, ale jak facet PIEWRSZY wykaże. I najlepiej się postara. Bo tak już jest w przyrodzie i to nie tylko u ludzi. Zawsze to jest tak, ze samiec ma zdobywac x Kolejna wygodnicka królewna z drewna. Jak takich kretynek uniknąć?

Gość gość
"Jak już facet wie, ze sie podoba to tak jakby laske zdobył w zasadzie bo jest to mniejsze wyzwanie niz kiedy by nie wiedział czy się jej podoba, czy nie" xxx Gdyby tak było, to ludzki gatunek już dawno by wyginął ;)

Gość gość
Zresztą natura pokrywa się z rolą mężczyzny od najdawniejszych lat. To mężczyzna musiał polować na zwierzęta, zdobyć kobietę, to mężczyzna musiał się bić o terytorium itd. I do dzisiaj tak jest, mimo ze mamy rozwnoupranienie w sensie ekonomicznym. Ale pewne rzeczy sa wkodowane w umysle, ze to samiec ma zdobywac. Jesli odbira sie mu ta rolę on sie czuje jak wykastrowany i ucieka od takich kobiet, albo nie traktuje powaznie nawet jesli ja przeleci x Ty masz wkodowany wrodzony debilizm.

Gość gość
Tak...ja właśnie tak kolegę straciłam.Nagle mnie olał ciepłym moczem

Gość gość
gość dziś "Kolegę" to słowo-klucz. Chciał kolegą pozostać i nie był tobą zainteresowany.

Gość gość
Nigdy nie byłbym ze swoją dziewczyną gdyby nie jej koleżanka, która powiedziała mi, że się jej podobam. To mnie ośmieliło by ją zaprosić na randkę, inaczej bym tego nie zrobił.

Gość gość
Zreszta pytac sie o poglady facetow na babskim forum to jakby rozmawiac ze slepym o kolorach

Gość gość
gość dziś Po pierwsze, nie wczytuje się. Po drugie zapewne są to duzi chłopcy o mentalności gimbazy.

Gość gość
tak, bo na meskim forum siedza sami chlopcy o menalnosci gimbazy, a na kafeterii same madre i dojrzałe zyciowo kobiety znajace zycie i męski sposob myslenia ;)

Gość gość
sorry miało byc pomesku.org.pl

Gość gość
U normalnego Faceta nie traci, bo niby, czemu? Naczytaliście się tych poradników, które działają na wsiowych dyskotekach na ludzi o IQ porównywalnym z amebą.

Gość gość
15.51- i to jest właśnie normalny facet który dążył do związku a nie zdobywacz który podbuduwuje swoje ego ilością zdobytych panienek (fizycznie lub mentalnie), dowartosciowuje się tym

Gość gość
@gość dziś Czy ty w ogóle czytasz to, co wklejasz? xxx "4. OKAŻ MU JAWNE ZAINTERESOWANIE To z kolei może być zaprzeczenie wszystkich pozostałych punktów, ale to jest dedykowane dla wszystkich kobiet, które przeginają pałę czyli naczytały się tej zj*****j książki „Dlaczego mężczyźni kochają zołzy” a z angielskiego: „Why men love b***hes” i to tłumaczenie mi się bardziej podoba. To książka o sukach, a mężczyźni nie kochają suk. My kochamy wariatki. Szalejemy za wariatkami. Próbowałem przeczytać tą książkę z ciekawości i k***a strawiłem tylko 50 stron. Niestety odkrywam, że coraz więcej moich koleżanek czytało/czyta albo ma zamiar ją przeczytać. Absolutny k***a jego mać bestseller, który p******i kobietom w głowach!!! Każdy facet uwielbia ciepło, czułość i namiętność oraz zainteresowanie swoją osobą! Jeżeli będziesz zimna i nie będziesz mu okazywać w jawny sposób seksualnego zainteresowania jego osobą to… nie zdziw się, że on straci zainteresowanie Tobą! Po prostu wymieni Cię na lepszy model, który będzie ciepły. Od bycia zimną czyli po prostu zachowania w sposób „koleżeński” nie zyskasz jego zainteresowania. Nawet jeżeli ono będzie…to gdy się nie zmienisz to stracisz je. Owszem, to czego nie możemy mieć jest pociągające, ale Twój czas nie trwa wiecznie. Na każdego faceta przypada dużo więcej fajnych kobiet. Fajnych facetów jest jak na lekarstwo i dobrze o tym wiesz. Nie okazując wprost zainteresowania jego osobą ryzykujesz, że on przeniesie swoje zainteresowanie na inną być może ciekawszą kobietę od Ciebie. Musisz stawiać wszystko na jedną kartę, musisz grać Va Banque. Nawet jak jesteś zimna i niedostępna to czasami po prostu powiedz mu, że świetnie wygląda i sprawia, że masz na niego ochotę, podnieca Cię dziś. Powiedz mu czasem, że masz ochotę go pocałować. Nawet jeżeli nic między Wami nie było lub się zepsuło…relacje oziębiły to taką deklaracją zainteresowania wytrącisz go z równowagi, ale bardzo pozytywnie."

Gość B22
Nie wiem jak tam u innych ale u mnie pojawia się radość. Czy przestaje gonić króliczka? Nie. To zależy bardziej od psychiki faceta. Nie każdy jest taki sam. Mi to sprawia nie jaką radość i wywołuje uśmiech na twarzy. Inny gość może znów znudzić się, bo instynkt łowcy zostaje zaburzony w tym momencie.

Gość gość
Jaki instynkt łowcy? Chyba instynkt przygłupa.

Gość Jula8980808880
Wiele kobiet tu zaprzecza, ale taka jest męska natura, ja to sprawdzilam niejednokrotnie na sobie, ze jednak lekka niepewnosc na nich swietnie dziala i nic mnie nie przekona, ze jest inaczej bo ja to znam ze swoich dowiadczen ;) Ale kazdy ma może jakieś tam inne sposoby na powodzenie u facetow,moj sposob to lekką niedostepność plus lekka kokieteria np. w spojrzeniu, bo akurat u mnie przynosi to efekty, ale u was może być akurat inaczej i jesli pokazujecie pierwsze facetowi zainteresowanie to działa pozytywnie, być może są różne sposoby uwodzenia także nie przekonuje na siłę nikogo do tej metody, ale u mnie dziala

Gość Jula8980808880
Zresztą technik uwodzenia jest kilka. technika niedostępności jest jedną z nich, ale jednak jedną z bardziej popularnych jeśli poczytacie trochę o uwodzeniu. Można też oczywiście nie mieć żadnej techniki uwodzenia i się komuś mimo to spodobać, ale ja osobiscie uważam, ze nie ma czegoś takiego,że "i tak jesli masz mu się spodobać, to się spodobasz". Wcale nie.Wygląd i pierwsze wrazenie są tutaj bardzo ważne, ale potem od tego czy ktoś podtrzyma zainteresowanie, zalezy nasze zachowanie

Gość gość
Dziecko odrób lekcje.