Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartoszzzz

Dziewczyna z ogonem

Polecane posty

Gość Bartoszzzz

Cześć od pewnego czasu często widywałem się w pracy z dziewczyną która spotykała się z moim kolegą niestety już się nie spotyka ale nadal rozmawiają i jedynie co ich łączy to chyba koleżeństwo jednak mój kolega chciałby inaczej, niestety ta dziewczyna nie chce dać mu drugiej szansy, dziewczyna ta ostatnio zapoznała mnie ze swoją koleżanką, pojechaliśmy na wspólny wyjazd dwudniowych było naprawdę super, nie bawiłem się tak dobrze od wielu lat!!! nie mówiąc o dziewczynach które były w siódmym niebie!!! Z świeżo zapoznaną dziewczyną bawiłem się naprawdę nieźle, teraz przez ostatnie 2 tygodnie tylko z nią piszę ewentualnie snapuje i tyle. Do czego zmierzam mianowicie chciał bym się z nią spotkać itp ale ona ciągle pisze w formie mnogiej (czyli o sobie i koleżance) nawet gdy zaproponowałem tylko że wpadnę napisała mi że zapraszamy! nie ze ona zaprasza tylko we dwie i nawet jak pytam o plany na wieczór to ta sama śpiewka, teraz powiedzcie mi co mam zrobić, nie wiem jak mam ją rozgryźć ale wiem jedno że od wyjazdu szaleje za nią nie wiem co mam zrobić ciągle o niej myślę a ona nie chce się ze mną spotkać sam na sam co mam zrobić jakieś rady ?

Gość gość
Daj jej spokój. To nie jest TA dziewczyna. Można czasem miło spędzić czas, ale bycie z kimś, to już wyższa szkoła jazdy. Naucz się, że jeśli ktoś ci odmawia, nie wychodź przed orkiestrę. 🖐️