Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klepsydry z masywnymi udami

Polecane posty

Gość gość
Up

Gość gość
Uup

Gość gość
gość wczoraj bzdura, to inne typy mają krótkie nogi, albo średnie. Nie znasz się. Klepsydra to kobieca figura, gruszka ma krótkie nogi, bo ma dluugi tulow, chlopiece figury tez maja krotkie nogi bo tulow ma ja dlugi. To ze wysoka baba o chlopiecej figurze i wielkich stopach ubierze szpilki na wysokich obcasach, to nie znaczy ze takie nogi ma. Ma je wydluzone o dlugosc stopy, a jak stopa dluga, to o tyle nogi dluzsze. Klepsydry zawsze maja dlugie nogi, mylicie klepsydry z gruszkami i tyle.

Gość gość
Masz obsesje ciagle zakladasz te tematy o klepsydrach

Gość gość
Ale bzdura z tą długością nóg. Ja jestem gruszkowata i owszem nogi mam grube (zarówno łydki jak i uda), zawsze są bardziej masywne od górnych partii ciała, ale wcale nie są krótsze od tułowia. Wyliczałam sobie kiedyś, że moje nogi to jakieś 52% wzrostu, więc nie chrzań. :o

Gość gość
757h676h

Gość gość

Gość gość
jak juz to optycznie mogą wydawać się krótkie u gruszek i klepsydr bo po prostu uda są masywne

Gość gość
gość wczoraj sa rozne figury, nie tylko 4, moze nie jestes gruszka,tylko i sie tak wydaje, moze masz figure kregla, wtedy, gora drobna, a dol szerszy, ale dlugie nogi, bo typowa gruszka ma krotkie masywne uda i lydki.