Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klepsydry z masywnymi udami

Polecane posty

Gość gość

szczupłymi łydkami,odstającą pupą i przynajmniej średnim biustem to najseksowniejsze kobiety. Niestety polki to zwykle babo-chłopcy z szerokimi barami i płasko wąskiej pupie : A uważają sie za "najpiękniejsze kobiety świata" smiech.gif

Gość gość
No ja marzę o takiej sylwetce. A tymczasem sama mam dziwaczną hybrydę

Gość gość
Autorka ma powazne kompleksy. Tragedia. Tluste babsko z wielkim dupskiem. Taka jestes i trudno, sprobuj zaakceptowac swoj wygląd.

Gość gość
Dla mnie też taka to chodzący sex,sam mam taką kardashianke

Gość gość
Takie kobiety jeszcze często mają piękne twarze z ponętnymi ustami. Aż śmiech bierze gdy jako ideały urody wymienia się modelki.

Gość gość
To facet -Autor ma jakiś fetysz.

Gość gość
To kobiecość Chyba nie? Nie wiem po co ten temat Jazda kobieta ma krągłości No chyba ze ma depresje z nerwicą, nie umie przez to jeść, lub ją Nie stać na jedzenie, takie to margines społeczny zaburzone 40 kg suchary

Gość gość
Klepsydry są super, ale bez żadnych jakichś tam masywnych ud. Tylko: szczupła sylwetka, zgrabne nogi i duży biust. Mmmm, miodzio.

Gość gość
15.38 prawdopodobnie chodzi Ci o inny typ, bo naprawdę śliczne, długie, zgrabne nogi to nie klepsydra a np. trójkąt (Y), typ ten ma też większy biust. A klepsydry mają te nogi często średnio długie i w udach szerokie.

Gość gość autorssssss
Ja właśnie uwielbiam takie klepsydry z szczupłymi łydkami i rozszerzającymi sie udami do odstającej doopki ,talią i biodrami równymi z barkami . A jak do tego ma przy najmniej średni biust i ponętne sercowate usta to już idealna. Za to te patyczki z cyckami pokroju Emilii Radajewski wyglądają jak 15 letni chłopczyk z doczepionymi piersiami

Gość gość
Klepsydry zazwyczaj biust mają mały, za to ogromny tłusty zad i krótkie nóżki.:-) Co tu ładnego?

Gość gość
gość dziś to mówisz o gruszce... klepsydry na oczy nie widziałeś/łaś? góra i dół równomiernie rozwinięte, wcięcie w talii - to analogia do realnej klepsydry...

Gość gość autorsss
gość dziś To co opisałeś to gruszka

Gość gość
W takim razie ja byłam wysoką klepsydra a tetaz jestem wielkim jabłkiem (ciąża ) :-)

Gość gość
Przecież ciąża niema nic do typu sylwetki. O atrakcyjności klepsydr świadczy to ze kobiety w ciąży początkowo upodabniają się do nich-nawet patykowatym modeleczkom rośnie pupa i biust. Klepsydra z krągłościami to symbol kobiecości i płodności

Gość gość
Autor ponownie założył ten sam temat. W poprzednim przesłał zdjęcie swojego ideału, który z klepsydrą nie miał nic wspölnego. Panienka ze zdjęcia była jakąś do towarzystwa, w dodatku była zrobiona na klepsydrę, miała sztuczny tyłek, biust, ściśnięta gorsetem o twarzy przerobionego faceta. Mysle ze autor to jakis miesniach z karkiem, bo myli sztuczne potworki z naturalnym pieknem.

Gość gość
Merlin Monroe była klepsydrą. Ja też jestem typową klepsydrą, z dłuugimi nogami, ale autor ma gust na pseudo klepdydry, chyba takie poprzerabiane silikonem w różnych miejscach. Naturalne klepsydry, proszę autora, to delikatne kształty, a nie jak przerobiona kim kardashian, ona ma wszedzie wstrzykniety tluszcz: zewnetrzna strona ud, biodra, posladki, tak sie modeluje sylwetke, zeby uzyskac ksztalt klepsydry. Wychodzi z tego groteska.

Gość gość
Może być beczułka:-P

Gość gość autorsssss
gość dziś Mogłabyś powiedzieć gdzie wkleiłem niby te zdjęcie? Bo sobie nie przypominam? Zwykle tu wkleja zdjęcia prawicowo pospolite.

Gość gość autorsss
Merlin Monroe miała świetną figurę,ale bardzo mi się nie podoba z twarzy

Gość gość autorssss
Jak bym jakaś wymieniał to np yanet garcia-ale ona nie jest sztuczną tylko raczej wysportowana

Gość gość
Ciężkie atletki podnoszące ciężary jak się ścisną pasem to taką mają biodra jak bary, bary jak sztanga

Gość gość autorss
Czyżby patykowata chudzina się oburzyła?

Gość gość
gnnffnfg

Gość gość
yanet garcia nie ma sylwetki klepsydry, ma ledwie zaznaczoną talię i bardzo szerokie barki, ramiona, nie ma szerokiej miednicy, właściwie od talii do ud jest równa. Klepsydra ma inną sylwetkę, biodra rozszerzają się począwszy od talii, talia jest krótka i węższa od bioder o 30 cm. Kompletnie się nie znasz na sylwetkach kobiecych.

Gość gość
Yanet garcia i jej męskawa sylwetka, która ani odrobine nie przypomina klepsydry. Na innych zdjęciach wygina się tak, żeby jakieś tam kształty mieć, podobnie kamufluje figurę odpowiednimi krojami ubrań. A oto poniżej sylwetka nie klepsydra, tak nie wygląda najpiękniejszy typ sylwetki kobiecej: http://en.zockme.com/wp-content/uploads/2015/10/Screenshot_104.jpg

Gość gość
Autorss, nie zapominaj, ze pani Garcia, to latynoska, a ze nie ma kobiecych ksztaltow, mogla sobie nadac je w postaci pupy za pomoca wypelniaczy czy silikonu czy tluszczu. Jej rowna sylwetka na to wskazuje, bo takie rowne, z szerszymi ramionami od bioder nie maja wiekszych pup. Tymbardziej, ze wieksza pupa zawsze rowna sie z szerszymi biodrami.

Gość gość
Mylą się ci, którzy myślą, że klepsydry mają krótkie nogi. Jeżeli kobieta ma krótkie nogi, za krótkie do swojej sylwetki i wzrostu, to 100 proc. Nie jest klepsydrą. Klepsydra ma krótki tułów i dłuugie nogi proporcjonalne sylwetki. O to chodzi, że mało jest takich kobiet o takich figurach. Gruszki mają długi tułów, krótkie nogi, a biodra rozpoczynają się dopiero w udach, podobnie mają figury chłopięce. Prawdziwą klepsydrą z długimi nogami jest Monica Bellucci. Kim kardashian jest sztuczna klepsydra, uformowaną operacyjnie i ona się nie liczy.

Gość gość
Up

Gość gość
Klepsydra może mieć nogi średnio długie ( to nie znaczy krótkie), nie musi mieć nóg długich. Inne typy maja naprawdę długie nogi.