Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
arctic94

Problem z dziewczyną , proszę o poradę

Polecane posty

Hey Mam do was takie pytanie? Mam 22 lata i może w połowie stycznia 2017 poznałem dziewczynę przez internet. Na samym początku kontakt był ograniczony , ponieważ nie byłem do niej jakoś przekonany ale z dnia na dzień gdy ją lepiej poznawałem naprawdę ją polubiłem. Któregoś dnia sama zapronowała żebyśmy przeszli na facooboka , troche sie zdziwiłem ale bez problemu sie zgodziłem. Był taki okres ze prawie codziennie rozmawialismy przez kilka godzin . I nastąpił ten moment że mi sie spodobała , nie powiedziałem jej tego bo jestem nie śmiałym gościem . Podczas niektórych rozmów dawałem jej takie mały znaki że mi na niej zależy , ze mi sie podoba , i z jej strony chyba też było jakieś zaangażowanie ( tak mi sie zdaje) . Bardzo czesto gdy wracałem z pracy po godzinie 22 , gdy sprawdzałem telefon to od razu widziałem od niej wiadomość( kilka razy mówiłem jej ze ma nie czekać ze niech sie lepiej dobrze wyśpi) , tak samo było gdy wczesnie wstawała na uczelnie a ja miałem zmianę na 14 to też kazdego ranka pisała mi miłe słowa(też tak robiłem specjalnie budziłem się wczesniej aby jej cos milego napisać) . Bardzo często pisała mi że chciałaby sie do mnie przytulić i inne miłe komplementy. Pewnego dnia o czym gadaliśmy i zaczepiliśmy temat pierwszego spotkania , niby była chetna ale potem jakos ucinała temat mówiąc ze ona jest słaba w takich spotkaniach . Nie rozwijałem dalej tego tematu bo stwierdziłem że nic na siłe , w koncu przyjdzie czas. I tak było kilka razy ze cos wspominała o spotkaniach ale potem ucinała temat ( wiem powinien inaczej zareagować ps. mieszkamy w tych samym mieście) Cały czas mielismy dobry kontakt ale z dnia na dzien rozmawialismy coraz mniej i ona sama zaczeła byc jakas inna. Stwierdziłem że dam jej chwilę odpoczynku i nie odzywałem sie przez tydzień. Któregos dnia napisałem do niej co słychać ale zawsze była ta sama odpwiedz ze ma pełno na głowie , albo w ogóle sie nie odzywała tylko po prostu odczytywała wiadomości i nic . Nie byłem zły ale troche mnie to zdziwiło i napisałem do niej czemu sie do mnie nie odzywa i czy cos zrobiłem źle , jedynie co usłyszałem to ze nic zle nie zrobiłem i wszystko jest ok , i potem jak chciałem z nią pogadac to cały czas to samo tylko odczytywała moje wiadomosci i nic wiecej. byłem troche zły ale nie chciałem sie z nią kłócic , Któregos dnia wszedzie mnie poblokowała , jedynie mogłem sie z nią skontakować przez instagrama i tak zrobiłem , napisałem jej co do niej czuje i ją przeprosiłem( nie wiem czy dobrze zrobiłem) ale zero odzewu . Obecnie nie mam z nią nigdzie kontaktu , bo wszedzie mnie poblokowała ( moge założyc jakies fake konto i do niej napisac ale czy to dobry pomysł) Nie mamy juz kontaktu od 1,5 misiąca. Ona ma cos w sobie takeigo ze mi sie podoba i mi na niej zalezy . I mam pytanie spróbować z nią nawiązać kontakt i powalczyc o nią czy lepiej sobie odpuscic?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować