Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DGE

Czy warto by było w moim przypadku skorzystać z usług prostytutek?

Polecane posty

Gość DGE

Jestem uprzejmy dla kobiet, ale one tego nie doceniają. Jedne odpowiadają na mnie sympatią a inne są niemiłe choć nie jestem im nic winien. Ostatnio mój rówieśnik pijak się ożenił, a mnie dziewczyny olewają. Czy warto by było skorzystać z usług prostytutek. Seksu to się chyba doczekam jak będę za stary. Wiem to nie jest najważniejsze. Miałem też taką sytuację, że dziewczyna mnie upokorzyła i przez to stałem się nieufny i ostrożniejszy. Kto mnie dowartościuje?

Gość gość
a jak u ciebie z wiara

Gość DGE
Jeśli dosłownie ci o to chodzi. Nie chodzę do kościoła a modlę się tylko przed snem. Zacząłem wątpić kiedy spotkało mnie to upokorzenie z dziewczyną. Miałe wtedy 19 lat nawet z nią nie byłem. Teraz mam 23 i nadal nie mam dziewczyny. 2 razy odrzucałem zaproszenie na wesele bo po co iść skoro jestem sam? Tam napewno nikogo nie poznam bo przeżyłem taki zawód już kilka razy.

Gość gość
szukaj dobrze to znajdziesz a na kurfy zawsze dobrze skoczyc

Gość DGE
Przez tą dziwkę straciłem dużo zdrowia. Jestem znerwicowany. Chciałem się zemścić ale ta dobrodziejka mieszka za daleko. Może wtedy bym się uspokoił. Nieraz puszczają mi nerwy. Więcej nie dam z siebie żartować a jak którejś się coś nie spodoba to jej wygarne co myślę i dostanie kopa w tyłek dla pokory. Mam nadzieje że kiedyś ktoś się znajdzie zamiast głupkowatej dziewuchy.