Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iść czy nie ..na komunie.

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja taka . Dostaliśmy zaproszenie na komunie , do córki dziewczyny brata mojego męża .Miesiąc temu sie pokłóciłam z nią,pokazała swą druga twarz. Wszystko wyszło niesłusznie ,poprostu była zła na swego faceta nie miala na nim sie wyładować i poadło na mnie. Po akcji kilka dni ..nawet nie przeprosiła za swe bezczelne zachowanie. A padło z jej ust wiele przykrych słów .że jej rozbijam rodzinę,że jestem taka i taka ..wszystko NIESŁUSZNIE . Teraz zaprosiła nas na komunię córki .Nie mam ocho ty iśc jak i ja i mąz mój . Niby komunia dziecka..ale tez nie jesteśmy żadna rodziną praktycznie to jej córka a z bratem męża jest od roku . Czeka za potwierdzeniem na obecną chwilę . Jak byście postąpili ?

Gość gość
Potwierdź że nie przyjdziecie i problem z głowy :)

Gość gość
autorka--jesli bysmy nie poszli to myslałam,by dac w kopercie zaś poprostu kasę . Wypadało by czy nie ?

Gość gość
sama niewiem

Gość gość
Idz do kościoła, możesz dać jakąś pamiątkę A potem do domu.. Jak zapyta dlaczego nie idziecie czy nie przyszliscie, to wtedy jej powiedz jaka jest przyczyna. Twoja niechęć spowodowana jej zachowaniem względem Ciebie - bezpodstawnie. Powiedz ze daleko Ci do osób które udają że wszystko jest ok kiedy nie jest. Masz takie prawo.

Gość gość
autorka-Mąż uważa,że dla świętego spokoju powinnismy iść ".Żebys zaś nie gadali...