Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pojechała sama na wakacje i juz nigdy nie wróci.. ale co za idiota puszcza kobie

Polecane posty

Gość gość

te samą na wakacje?? do grecji.. ciekawe czy seks był.. pewnie grupowy z arabami :) i podziekowali jej pozniej zabójstwem..

Gość gość
Madziu dlaczego się boiz co sięsrtało.. przeciez pozwolilem ci jechac i dupczyć sie z arabami.. co sie dzieje

Gość gość
i ten czarny gwałciciel trzymał telefon... Głupia POLKA i LATWA>> pojechala sama się ****ajj a frajer chłopak ja jeszcze puscil i dzwonil jak tam sie roocha z czarnuchami sprawdzac... k***ysynstwoo i tyle

Gość gość
ciekawe...

Gość gość
do egiptu a nie grecji ty szmato

Gość gość
Gdy jestem w związku to jesteśmy całością. Ja należę do niego on do mnie. Mój już jako chłopak był i jest zawsze przy badaniu nawet cipki u ginekologa i wspierał porody. Bo nawet lekarze molestują i gwałcą jak onkolog urolog itd..

Gość gość
w 7:19 slychac zdradzilam cie na fipmiku na yt. wiec sie puscila z turbanem.. d****** oby w piekle splonela

Gość gość
Znowu cwel od ginekologa :-(

Gość gość
Dlaczego ublizasz debilu nie podając uzasadnienia czyżbyś był jednym z tych z bocznych lekarzy! !!!??? Jestem kobietą proszę mi nie ublizać bezpodstawnie gdy podaję fakty o lekarzach! !!

Gość gość
s*******ny czarne g****iciele i mordercy 😭😭

Gość gość
14:03 Zjẹbany cwelu od ginekologa, nie jesteś żadną kobietą, tylko trollem i ohydnym zboczeńcem w jednym. A ja nie jestem żadnym lekarzem, tylko informatykiem, który ma zwyczajnie w świecie dość twojego pierḍolenia o ginekologach.