Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedyś okłamał życzyłam mu źle kiedy to się spełniło czuje się dziwnie

Polecane posty

Gość gość

Będąc na studiach poznałam 10 lat starszego faceta zakochałam się w nim bez pamięci po kilku miesiącach dowiedziałam się, że ma żonę, dziecko, która mieszka w innym mieście /on wtedy pracował w moich w delegacjach/ zakończyłam związek z nim czułam się oszukana, upokorzona, w depresji, życzyłam mu wszystkiego co najgorsze, przeklinałam każdego dnia. Dziś minęło 5 lat, ja mam już męża jestem szczęśliwa i dowiedziałam się, że miał wypadek samochodowy w wyniku którego stracił prawą rękę oraz stopę. Dziwnie się czuje z tym, bo przecież kiedyś pragnęłam żeby przydarzyło mu się coś złego

Gość gość
Ja pierdolę, wracaj do szkoły, bo inaczej nic z Ciebie nie będzie.

Gość gość
Nie ma przypadków. Myśli mają ogromu wpływ na rzeczywistośc są bardziej realne niż nasz świat materialny bo dzięki nim został stworzony. Także uważaj z tymi zlorzeczeniami ,Lepiej zycz dobrze z calego serca

Gość gość
Myśli mają ogromu wpływ na rzeczywistośc są bardziej realne niż nasz świat materialny bo dzięki nim został stworzony x :O Ku2 co za nieuk to pisal??? swiat zostal stworzony dzieki myslom ??? fuuuuck

Gość gość
Mogę ci współczuć ograniczony gościu wyzej:D

Gość gość
A jak się tak napniesz i skupisz to z obcymi też ci wychodzi? Ile byś wzięła za rzucenie klątwy?

Gość gość
A jak go przeklinałaś to właśnie o tych członkach myślałaś?

Gość gość
Nabijacie się z niej, a myśli mają wielką moc. Tyle, że jak się komuś źle życzy to do nas też wraca zło i to wielokrotnie większe.

Gość gość
Podobno sekty wykorzystują okultyzm przy praniu mózgu