Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż jak wypije to wyzywa mnie od najgorszych

Polecane posty

Gość gość

Nasze małzenstwo zaczeło się ,ze zaszłam w ciąże w wieku 19 lat. Miałam juz wtedy pracę,ale stało sie. Spotykalismy sie na dyskotekach, to było 14 lat temu.Od 3 lat jest coraz gorzej. Mąż zawsze lubił wypic, ale nigdy nic nie demolował, nie awanturował sie. Tylko wtedy puszczały mu hamulce i zostalam wyzywana od najgorszych k***wek.. Zrobilam to z nim z milosci..wiem może za wczesnie ale nalegał, ja tez kusiłam. Nie zrobilam tego jak jakas zdzirka ale z miłosci. Dzis po pijaku po seksie wyzywana jestem od zdzirek Nastepnego dnia on nie pamieta co mówił:(

Gość gość
po pijaku mówią prawde

Gość gość
I ty z nim sypiasz nadal???

Gość gość
ja prdl; kobiety to naprawdę idiotki :O twój partner świadczy o... Tobie więc jezeli ktoś taki nadal jest twoim partnerem to tylko tobie to wystawia laurkę. I tyle w tym temaci

Gość gość
Jestem jego żoną, ktoś mu sie kazał na siłe żenić? Po co? Dala bym rade sama. Ale rodzina to dla mnie rzecz święta i wierze,ze faceci potrafia sie zmienic.Mąz potrafi byc też miły, wierze,ze to dobry facet.Odbija mu tylko jak sobie wypije. Nigdy mnie nie uderzył. To nie tak,ze on na codzien mnie nie szanuje, bo przytula, kocha sie. Tylko te slowa po pijaku..az wstyd mi pisac ja jestem mu wierna i nigdy go nie zdradzilam.Jestem wierząca i dobra i potrafie dużo wybaczyć.

Gość gość
jak mu za szybko dalaś tyłka...to faceci potem nie potrafią pokochać..

Gość gość
O czym tym myslala,s w wieku 19 lat? Nie szło poczekac z seksem do ślubu jak juz go poznałas i pokochalas? Moja kuzynka po 2 miesiacach tez poszla do lozka z łobuzem, wpadka, prawie 20 lat ,zycie przed sobą Dzis sa po rozwodzie bo to samo jej wygadywał, ze go zdradzala,ze d*******.

Gość gość
Człowiek pijany mówi to co naprawdę uważa. Mój mąż zawsze jak więcej wypije to mnie jeszcze bardziej kocha.

Gość gość
O czym tym myslala,s w wieku 19 lat? Nie szło poczekac z seksem do ślubu jak juz go poznałas i pokochalas? Moja kuzynka po 2 miesiacach tez poszla do lozka z łobuzem, wpadka, prawie 20 lat ,zycie przed sobą Dzis sa po rozwodzie bo to samo jej wygadywał, ze go zdradzala,ze d*******.

Gość gość
nagraj go

Gość gość
Naiwna jesteś. Taa facet się zmieni...chyba na gorsze. Wiedzialas ze lubił sobie wypić, wyzysal Cie wted, wiedzialas w co się pakujesz to brnelas w to z milosci zamiast po obserwować go, z biegiem czasu zdecydować czy z nim chcesz budować przyszłość, czy nadaje się na ojca...no ale jak myslalas pipka a nie mózgiem to takie tego efekty. I dobrze ktoś napisał, po pijaku puszczaja hamulce, czlowiek się nie kontroluje i mowi wtedy to co na prawdę myśli...

Gość gość
"Ale rodzina to dla mnie rzecz święta i wierze,ze faceci potrafia sie zmienic." x Tak, potrafią, ale kobiety nie i zawsze będą wybierały największych debili tak jak Ty i tyle w temacie hahhaha :D

Gość gość
To po co ten debil się zenil?

Gość gość
I co nie mówi prawdy? Dałaś mu doopy na dyskotece w samochodzie to kim jesteś? Trzeba było poczekać z tą miłością do ślubu

Gość gość
Przecież to alkoholik wiec jaka prawda po pijaku? Bredzi pod wpływem tyle Autorko poczytaj punkty http://m.tipy.interia.pl/artykul_9953,jak-postepowac-z-mezem-alkoholikiem.html

Gość gość
A ja sie dolacze . Wzielam slub majac 21 lat tez zaszlam w ciaze z nim bylam juz w 4 letnim zwiazku . Urodzilo sie dziecko , mala skonczyla rok i sie zaczelo. Wiecznie chodzil gdzoes i pil , przegrywal pieniadze , byly wzloty i upadki , rozstalismy sie na pol roku po okolo 5 latach. Pozniej okolicznosci sprawily ze wrocilam do noego . Ja go noe kovham mecze sie z nim 11 lat . W samym malzenstwir , nigdy mnie nie bil ale naduzywa alkoholu i wykancza psychicznie ,ja i dziecko jestesmy znerwicowane . Nie mam juz sily nie wiem co robic ,nie mam gdzie iac , a tak bardzo chcialabym byc sama .To jest toksyczny zwiazek . Nie kocham sie z nim juz 3 lata i tylko mieszkamy razem a on nie chce odejsc , czasami marze zeby sobie kpgos znalazl i nas zostaqol,zostawil w spokoju.

Gość gość
Autorko fAceci nie szanuja takich jak ty.zachowalas się jak mała k***wka.no ale fakt nikt mu się żenić nie kazał 19 lat ....Pewno z litości albo mu rodzina naciskala

Gość gość
Żaden z k***a by się nie ożenił Musiała się pewnie zakochać żeby z nim to zrobić ...Ale dla niego źle się zachowalas za mało czekalas

Gość gość
Znowu pisac mam, ze kobiety WYBIERAJA dupka bo chca dupka to powiecie cos w stylu, ze nie jestem porzadny tylko zadna mnie nie chce a no nie chce bo jestem porzadny w przeciwienstwie meza autorki dlatego on na zone a ja zawsze bylem sam. Oby maz cie zaczal bic a moze zabil bo nic juz z Ciebie nie wyrosnie. Zmarnowalas wychowanie jakie wpajaja rodzice corkom.

Gość gość
A skąd jesteś? Odezwij się porządny

Gość gość
XXI wiek a tu 90% pisze, że kobieta która wcześnie zacznie to k...a, a facet, który robi to samo to samiec alfa. Co ona sama sobie to dziecko zrobiła i dlatego ją wyzywacie? Czy to on jej tego dzieciaka zrobił? I naprawdę sądzicie, że gdyby to stało się po ślubie to on nie pił by i nie wyzywał jej??? To z niego głupi fiut, że robił to bez gumki i od razu dzieciaka zasiał. Zmarnował zycie sobie i jej, ale dostaje się tylko jej. Bo zawsze lepiej winą obciążyć słabszego, prawda?

Gość gość
Moim zdaniem mogli się rozstać,a on placilby alimenty.autorko chyba się sam oświadczył co ? Aż mi się wierzyc nie chce ze nie założył gumki widać autorka może chciała być w ciąży...A on lekko podpity..

Gość gość
Mezczyzna to samiec alfa bo kobiety cenia doswiadczenie a prawiczkami gardza a kobieta to szmata bo mezczyzni cenia dobre prowadzenie sie a o tym swiadczy nie tylko ilosc ale i jakosc partnerow. Kobieta z dzieckiem po rozwodzie z porzadnym mezczyzna jest lepiej widziana niz kobieta panna z dzieckiem z jakims narkomanem czy alkoholikiem. Natury nie oszukamy. Kobietom imponuje bycie roochaczem a mezczyznom przeszkadza bycie dajka.

Gość gość
Uważam że autorka nawet zakochana mogla miec hamulce co? A nie miała.stad mówi jej prawdę że za szybko dała

Gość gość
jak sie bierze chlopaka chama to ma sie meza chama a dzieci maja ojca chama. Kobiety same WYBIERAJA sobie mezczyzn a autorka wybrala sobie wlasnie takiego. Gratuluje!

Gość gość
Jak jej nie kocha to jest nieszczęśliwy.stad idzie w alkohol

Gość gość
7'58,temat nie jest o prawiczkach! A tacy to alko nie piją i nie biją?...

Gość gość
''XXI wiek a tu 90% pisze, że kobieta która wcześnie zacznie to k...a, a facet, który robi to samo to samiec alfa. '' XXI wiek a kobiety nadal lecą na bajeranta-roohacza

Gość gość
Z każdym razem jak on ciebie zacznie wyzywać to ty go wyzywaj od ku/rwi/arzy, alfonsów i sk/ur/wy/sy/nów

Gość gość
a tam samiec alfa-pewnie nie jedną przed nią miał