Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gloomy

Co myślicie o tej relacji z introwertykiem?

Polecane posty

Gość Gloomy

Jestem raczej ambiwertyczką a wiem, że introwertycy uwielbiają spędzać czas samotnie, bo taka jest ich natura. Spodobał mi się jeden chłopak, bardzo, i chyba też zwrócił na mnie uwagę, bo widzę, że się patrzy, koleżanki mi o tym mówią, że odwraca się za mną. Już mniej wiecej wiedziałam, że jest zamknięty w sobie i nie za bardzo lubi wychodzić do ludzi. Okej, nie ma problemu. Napisałam do niego i naprawdę dobrze mi się z nim pisało, otwarcie pisał, czego się nie spodziewałam. Tylko że no, na tym koniec. Od tej pory (tj. piatek) nie pisaliśmy, on nie pisał, a ja nie wiem, czy powinnam. W sensie nie chcę naruszać jego przestrzeni, ale z drugiej strony czuję potrzebę rozmawiania z nim, bo wydaje się bardzo fajny. I teraz pytanie, czy introwertycy rozpoczynają rozmowy? Wychodzą z jakimiś inicjatywami? Czy raczej to powinny robic te bardziej ekstrawertyczne osoby? I czy powinnam jeszcze raz do niego pisać, a jesli tak to kiedy? Trochę się też obawiam, że w jakis sposób go do siebie zraziłam, skoro on się nie odzywa, bo wydaje mi się, ze skoro ja podjęłam się tego pierwszego roku to jemu powinno być łatwiej do mnie pisac nastepnym razem.

Gość gość
Nie pisz drugi raz jako Pierwsza. Inyrowertyk czy ekstrawertyk, jeśli mu się spodobalas to wykaze inicjatywe. Juz wie, ze jesteś nim zainteresowana skoro pierwsza napisalas do niego, teraz kolej na jego ruch.

Gość gość
To nie takie proste jak powyżej, zbyt prostacko podchodzisz do tego. Niestety introwertyk często nie wykaże żadnej inicjatywy póki naprawdę się nie oswoi.

Gość gość
Chyba nieśmiała ciapa, a nie introwertyk. Introwertyzm nie ma tu nic do rzeczy, gdybyś mu się spodobała to dążyłby do pogłębienia znajomości.

Gość gość
No to autorka jest też w takim razie nieśmiałą ciapą. I gdyby się jej podobał, to dążyłaby do pogłębienia znajomości.