Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge takiej osobie ufac?

Polecane posty

Gość gość

Nie ufam mylalam, ze moge zaufac Znalazlam wiadomosci moj chlopak utrzymuje kontakt z byla wysyla jej fotki co robi itd czesto z nia pisze Ona dzwoni do niego na skype napisal je ze nie moze doczekac sie jak zadzwoni napisal jej rowniez zyczenia urodzinowe happy b day sweetheart Przestalam czuc sie wyjatkowa :(

Gość gość
słusznie, była nadal mu siedzi w głowie, nie zdziw się jak niedługo do niej wróci

Gość gość
ona mieszka w innym kraju wiec male szanse zeby wrocila

Gość gość
I co z tego ze małe szanse ze wróci? Jara Cie bycie kimś na zastępstwo? Ewidentnie on nadal o niej myśli, kocha ja a z Toba możliwe ze jest z braku laku, żeby miec kogo por...c. Gdyby mu na Tobie zależało miałby w nosie była i się z nią nie kontaktował i nie flirtowal! Zerwalabym na Twoim miejscu i kazała lecieć do byłej skoro tak teskni

Gość gość
Chce go poprosic c zeby skasowal jej numer, albo moj Bo ja nie chce rozmyslac, ze moze znowu bede pisac Nie mam nic przeciwko, ze ma kontakt z byla, ale jak widze takie teksty to mi to przeszkadza bo ja nikomu nie pisze tak jak on

Gość gość
Naiwna jesteś. Nawet jeśli przestanie z nią pisać to i tak nie zmienia faktu ze on myśli o niej i najwidoczniej cos czuje nadal do niej! Osiagniesz tylko tyle, ze dalej będzie się z nią kontaktował tylko bardziej będzie się z tym kryl przed Toba. I to nie jest zwykły kontakt skoro on pisze ze ,,nie moze się doczekać aż ona zadzwoni". Przemysl to dziewczyno bo to nie jest chlopak godny zaufania, raczej Cie nie kocha. Trochę godności...

Gość gość
ja bym mu powiedziala , zegnaj i bez usprawiedliwienia

Gość gość
Codziennie go przepraszaj że nie jesteś nią ;-) ...niewolnica Isaura i jej ,,szczęście"

Gość gość
Powiedzial mi ze byli tylko 2 tyg razem i niby ona jest dziewica bo czeka do slubu nawet na nia narzekal ze nigdy nie pracowala i byla jak ksiezniczka ze nie placila nigdy za siebie tylko patrzyla zeby on zaplacil nie rozumiem tego tak narzekal na nia a pisze z nia

Gość gość
więc pisze z nią żeby z kimkolwiek rozmawiać

Gość gość
06.01- żeby z kimkolwiek rozmawiać? A co to on żyje na bezludnej wyspie? Ma dziewczynę do rozmów, kolegów zapewne tez. Pisze z nią bo tego chce, co z tego ze tylko 2 tygodnie byli razem widocznie był lub nadal jest w niej zakochany, gdyby nie tęsknił to by nie pisał ( a juz tym bardziej tak czesto)a ona pewnie jest dla niego ważniejsza niż autorka. Ale jak autorka jest masochistka to niech dalej męczy się z facetem który żywi uczucia do swojej byłej a nie do niej, niech mu każe usunąć jej numer to będzie z nią pisał na fb ;) i lepiej się z tym kryl przed autorka.

Gość gość
juz nie wiem kim dla niego jestem

Gość gość
22.50 zapewne jestes zapchajdziura... Tak czy inaczej on nadal cos czuje do bylej, ale Ty pewnie I tak nie zostawisz go I bedziesz sie glupio ludzic, zgadlam?

Gość gość
a co mam zrobic czekac jak mnie rzuci czy lepiej rozgladac sie za nowym czy wybaczyc

Gość gość
Napierw zerwij z nim a potem rozgladaj sie za nowym

Gość gość
jak dobrze ze teraz to odkrylam a nie pozniej