Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem..podobam mu się ale nie chce mnie?

Polecane posty

Gość gość

Mówi że fajnie mu się ze mną rozmawia,poświęca mi dość dużo czasu. Sam zagadal więc chyba spodobałam mu się z wyglądu. Podobam się innym tak ogólnie, nie jestem jakaś straszna, mówią że ładna... i dałam mu do zrozumienia ze chce związku a on do mnie wprost ze nie szuka dziewczyny. Kontakt sie urwal z mojej strony. Za kilka miesięcy widzę status na fb w zwiazku z inna. Brzydsza ode mnie , taka cichutka myszka. Ja tez nie jestem glodna jak doda ale trochę bardziej przebojowa od niej,pełna zycia a ona taka senna wiecznie...masakra. czemu tak?

Gość gość
GloSna*

Gość gość
On nie chciał związku Z TOBA. Tamta widać bardziej mu się spodobała, zakochał się może to się związał Z tamta. Proste.

Gość gość
Przebojowa... znajdź sobie kogoś takiego przebojowego jak ty :-P ...i żyjcie sobie przebojowo... a nie jęcz tutaj jak nieprzebojowa ;-)

Gość gość
Pomyślałaś przez chwilę,że może jego zachowanie wobec Ciebie było czysto przyjacielskie? Możliwe,ze nie chciał Ci powiedzieć wprost "Nie chcę związku z Tobą". Pewnie nie był zainteresowany w sposób romantyczny Twoją osobą,ale nie chciał sprawić Ci przykrości. A co do jego dziewczyny...Co z tego,ze możesz być ładniejsza i przebojowa? Skoro się z nią związał musi mieć w sobie coś co go do niej przyciąga( inni nie muszą tego dostrzegać,wystarczy,że on to widzi/czuje)a czego Ty nie miałaś :)

Gość gość
Nie szukaj winy w sobie, ani nie porównuj tamtej. Każdemu pasuje co innego. Widocznie nie pasowałaś do tego kolegi i tyle. Ciebie wybierze ktoś z innym charakterem :)